Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elden Ring Unique Item’lar Nerede Bulunur

devemoji

dev.mmooyun.com
Telefon Numarası Onaylanmış Üye
Yönetici
VIP Üye
Paylaşım
Ayın Üyesi
Konular
163
Online süresi
1ay 29g
Reaksiyon Skoru
761
Altın Konu
59
Başarım Puanı
214
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 19 Gün
MmoLira
3,698
DevLira
3

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Elden Ring’de bazı itemlar var ya, normal loot gibi düşmüyor. Direkt map’te gezip bulman gerekiyor, ama oyun her şeyi de net göstermiyor. DLC Shadow of the Erdtree ile birlikte bu iş daha da genişledi zaten.Ben bir süredir bu tarz unique item’ları toplarken fark ettim, çoğu insan ya kaçırıyor ya da yanlış bölgede farm yapıyor. Özellikle legacy dungeon’larda ve küçük landmark alanlarında gizlenen şeyler baya kritik olabiliyor.

Elden-Ring-Unique-Item-Locations-Featured-1536x408.jpg

Oyun aslında seni biraz yönlendiriyor gibi yapıyor ama çoğu zaman “şuraya git, bir şey bulursun” hissi var. O yüzden bu itemların çoğu ya armor set oluyor ya weapon, bazen spell, incantation, ash of war falan derken liste baya uzuyor.Unique item dediğimiz şeyler sadece silah değil zatenBurada olay sadece weapon değil. Oyun içinde tekil olan ne varsa bu kategoriye giriyor aslında. Armor setler, talismanlar, spirit ash’ler, boss reward’ları, hatta bazı özel key item’lar bile buna dahil.Bir de nadir upgrade materyalleri var, +10 veya +25 stuff gibi, onlar da aynı şekilde bu gruba sokuluyor. Starlight Shard gibi şeyler de çok sık düşmeyen şeyler olduğu için önemli sayılıyor.Ama crafting material, normal Smithing Stone falan gibi şeyleri zaten kimse burada aramıyor. Oyun onları zaten başka şekilde döndürüyor, farm işi daha farklı.

Roderika.jpg

İşin garip tarafı FromSoftware bunu bilerek yapıyor gibiBazı itemlar var, aslında çok da değerli değil ama oyunun seni bir yere çekmesi için oraya koyulmuş. Yani gidiyorsun, “kesin burada bir şey var” diyorsun ama bazen sadece basit bir consumable çıkıyor.Ama işte o yol seni başka bir yere açıyor, asıl kritik nokta orada. Birçok hidden area bu şekilde açılıyor zaten. Ben birkaç kez sırf “şu item için gitmiştim” deyip bambaşka bir bölgeye düşmüştüm.Özellikle legacy dungeon’larda bu daha belirgin. Bir köşeye saklanmış bir şey, aslında seni komple başka bir route’a sokuyor.Zor ulaşılır yerler genelde en iyi loot’u veriyor

Bu oyun biraz böyle, düz yoldan giden genelde orta seviye şeyler alıyor. Ama biraz keşif yapan, duvar arayan, merdiven kaçıran falan daha iyi item’lara denk geliyor. Bazı bölgeler var, normal oynarken asla gitmeyeceğin yerler. Orada bazen bir armor set ya da güçlü bir ash of war çıkıyor. O yüzden map’i sadece düz ilerlemek pek işe yaramıyor.DLC tarafında bu daha da artmış durumda. Shadow of the Erdtree’de gizli geçit, yüksek riskli alanlar, garip shortcut’lar baya fazla.Genel his olarak Bu item toplama işi biraz zaman yiyor ama oyunun en tatlı taraflarından biri aslında. Her köşede “burada bir şey var mı acaba” hissiyle dolaşmak baya Elden Ring ruhu diyebilirim.
Zaten çoğu zaman asıl güçlü build’ler de bu gizli itemlardan çıkıyor.

Eline sağlık

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri