HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Senin dediğin yontem burdakine benziyormu bende buldm boyle yotm
Senin dediğin yontem burdakine benziyormu bende buldm boyle yotm
1. saniyesine bak bundan bahsediyor senin videondaki attack range bu bildigin yavaş vuran wait damage tabi taraması beklenemez fakat arada damage çıkarıyor 1 deil 3 vuruyon bence gayet ideal
he bu arada aeldrada boşuna wh arama bulsan bile 15dakikada oyundan atıp 1 saat sonra veya ertesi gün banlattırıyor denendi onaylandı
Son düzenleme:
1. saniyesine bak bundan bahsediyor senin videondaki attack range bu bildigin yavaş vuran wait damage tabi taraması beklenemez fakat arada damage çıkarıyor 1 deil 3 vuruyon bence gayet ideal
he bu arada aeldrada boşuna wh arama bulsan bile 15dakikada oyundan atıp 1 saat sonra veya ertesi gün banlattırıyor denendi onaylandı
Aeldrada aramiyorm aeldra zaten ban dan kaçarın yok hem fikirim ben uriel swlerde 10dk da bir de olsa atan wallhack arıyorum
CInstadan wh bulunuyor fakat o da sadece yerdeyken ağaçtan geçmeni sağlıyor başka wh olmaması lazım oyunda bildigim kadarıylaAeldrada aramiyorm aeldra zaten ban dan kaçarın yok hem fikirim ben uriel swlerde 10dk da bir de olsa atan wallhack arıyorum
O dediğinizi buluyorm bana dağdan taştan gecen lazmCInstadan wh bulunuyor fakat o da sadece yerdeyken ağaçtan geçmeni sağlıyor başka wh olmaması lazım oyunda bildigim kadarıyla
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)