HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
cheat egıne ıle mı ypsaıyorsun yoksa visualsız
evet cheat engine yetiyor eğer üşenirsem visuale aktarıyorum öyle kullanıyorumcheat egıne ıle mı ypsaıyorsun yoksa visualsız
Cheat engine ile wait damage yapabildigini ilkdefa sizden duydum peki hangi yolu izlemem lazım birde uriel swlerde 10dkda bir atan wallhack varmi aslı yokmu dier swlerde buluyorm CIns den hespaliyorum ama urielde de varmı mesela atacksped ile CA toplayinca byte wallhack olmasi lazm
urielde de var biraz yeri farklı olabiliyor 4 ekle 4 çıkar formülüyle bulursun biraz denemen lazım wallhack için. diğer konu da cheat engine ile direkt wait damage olmuyor fakat çok çok benzeri ve iş yapan bi hile keşfettim. wait damage gibi kullanılabiliyor, daha büyük bi artısı var, serverde uriel+ svside plus olsa bile saldırı hızını iki üç katına çıkarabiliyor. hatta şu an eski uriel kullanan bir serverda o yöntemi kullanıyorum 7x niyetineCheat engine ile wait damage yapabildigini ilkdefa sizden duydum peki hangi yolu izlemem lazım birde uriel swlerde 10dkda bir atan wallhack varmi aslı yokmu dier swlerde buluyorm CIns den hespaliyorum ama urielde de varmı mesela atacksped ile CA toplayinca byte wallhack olmasi lazm
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)