Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaşlar;
GF de aktif olarak çalışan oyundan atmayan bi wait damage hilesi arıyorum yardımcı olabilirmisiniz forumdakilerin çoğu boş oyundan atıp duruyor.
GF de aktif olarak çalışan oyundan atmayan bi wait damage hilesi arıyorum yardımcı olabilirmisiniz forumdakilerin çoğu boş oyundan atıp duruyor.
Hunt2 Kullan Free Olarak İyidir.Merhaba Arkadaşlar;
Hakaret etmene ne gerek var sen beceriksizsen kullanamıyorsan günlük 18 saat farm atıyorum. hiç bir problem yaşamıyorum. Ayrıca hunt2 gf için yapılmıştır pvp için değil. Ve gameforg değil gameforge
Moderatör tarafında düzenlendi:
Tamam haklısın ben beceriksizim, gel yardım et o zamanHakaret etmene ne gerek var sen beceriksizsen kullanamıyorsan günlük 18 saat farm atıyorum. hiç bir problem yaşamıyorum. Ayrıca hunt2 gf için yapılmıştır pvp için değil. Ve gameforg değil gameforge
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)