Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Günde üç hesap değiştirip insanların zarar görmesini sağlamak veya psikolojik destek almayı reddetmek mi amaç hmm alo 155 ve alo 112 şizofreni hastası bir insan var ve insanlar zarar vermeyi amaç olarak görüyor. Hatırla burada depoladığın hesapların hepsi eski abin tarafından alındığı zaman forumda bana hesap açar mısın diye yalvarışların hala duruyor sen bana durduk yerde saldırıp uğraştın ve durduk yerde bana bulaştın ya ne diyeyim ki :dİnsanların dış görünüşlerine bakarak dalga geçmekte ancak senin yapacağın türden birşeycidden umrumda değil full packı kaldırmışsın siteden felan bak bu konu kaç gündür popülerliğini kaybetmedi ve en önemliside ben amacıma ulaştım
![]()
Son düzenleme:
mesajın hepsini okumadım ve tek birşeye cevap vericem benim abim yokGün üç hesap değiştirip insanların zarar görmesini sağlamak veya psikolojik destek almayı reddetmek mi amaç hmm alo 155 ve alo 112 şizofreni hastası bir insan var ve insanlar zarar vermeyi amaç olarak görüyor. Hatırla burada depoladığın hesapların hepsi eski abin tarafından alındığı zaman forumda bana hesap açar mısın diye yalvarışların hala duruyor sen bana durduk yerde saldırıp uğraştın ve durduk yerde bana bulaştın ya ne diyeyim ki :d

Tayfun vardı zamanında abin allah allah yaw ailenle konuşan kimdi mesajın hepsini okumadım diyip sonlarına yakın cümlemden alnıtı yapman? zamanında burada depoladığın hesapların yan hesap veya dağıttıp kullandırtığın hesaplar nerede yaw alla alla ege @mubarekveofkeli mesela bu alla alla yaw bir kaç gün önce kullanan insan şimdi bunda hmm ya da soymalıkportakal gibi gibi hesaplar kimin hesabı unuttum egecim hatırlatır mısın?mesajın hepsini okumadım ve tek birşeye cevap vericem benim abim yok![]()
Efekan yapma oğlum öyle kalacaksın.mesajın hepsini okumadım ve tek birşeye cevap vericem benim abim yok![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cidden umrumda değil full packı kaldırmışsın siteden felan bak bu konu kaç gündür popülerliğini kaybetmedi ve en önemliside ben amacıma ulaştım