kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Wslik Game Mysql Dosyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haliyamictim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

İnsanların dış görünüşlerine bakarak dalga geçmekte ancak senin yapacağın türden birşey :) cidden umrumda değil full packı kaldırmışsın siteden felan bak bu konu kaç gündür popülerliğini kaybetmedi ve en önemliside ben amacıma ulaştım :ranger:
Günde üç hesap değiştirip insanların zarar görmesini sağlamak veya psikolojik destek almayı reddetmek mi amaç hmm alo 155 ve alo 112 şizofreni hastası bir insan var ve insanlar zarar vermeyi amaç olarak görüyor. Hatırla burada depoladığın hesapların hepsi eski abin tarafından alındığı zaman forumda bana hesap açar mısın diye yalvarışların hala duruyor sen bana durduk yerde saldırıp uğraştın ve durduk yerde bana bulaştın ya ne diyeyim ki :d

Son düzenleme:
Gün üç hesap değiştirip insanların zarar görmesini sağlamak veya psikolojik destek almayı reddetmek mi amaç hmm alo 155 ve alo 112 şizofreni hastası bir insan var ve insanlar zarar vermeyi amaç olarak görüyor. Hatırla burada depoladığın hesapların hepsi eski abin tarafından alındığı zaman forumda bana hesap açar mısın diye yalvarışların hala duruyor sen bana durduk yerde saldırıp uğraştın ve durduk yerde bana bulaştın ya ne diyeyim ki :d
mesajın hepsini okumadım ve tek birşeye cevap vericem benim abim yok :nod:

mesajın hepsini okumadım ve tek birşeye cevap vericem benim abim yok :nod:
Tayfun vardı zamanında abin allah allah yaw ailenle konuşan kimdi mesajın hepsini okumadım diyip sonlarına yakın cümlemden alnıtı yapman? zamanında burada depoladığın hesapların yan hesap veya dağıttıp kullandırtığın hesaplar nerede yaw alla alla ege @mubarekveofkeli mesela bu alla alla yaw bir kaç gün önce kullanan insan şimdi bunda hmm ya da soymalıkportakal gibi gibi hesaplar kimin hesabı unuttum egecim hatırlatır mısın?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri