kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Wslik Game Mysql Dosyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haliyamictim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Bu konuda ilk defa sallamıyorsun kısacası. Bana dost gibi görünüp millete arkamdan alt yapı hakkında konuştuğun hep ssler geliyordu ama seni genede öyle kabul edip düzelir diyordum @shocksware üzülüyorum sana benden bu kadar ve bu ss ITJA'ya attığı mesajtır. @burakhangunduz @H4ZEJ hasandan tut herkese sallamıştır :)

Ekran görüntüsü 2022-01-10 154717.png

Bu konuda ilk defa sallamıyorsun kısacası. Bana dost gibi görünüp millete arkamdan alt yapı hakkında konuştuğun hep ssler geliyordu ama seni genede öyle kabul edip düzelir diyordum @shocksware üzülüyorum sana benden bu kadar ve bu ss ITJA'ya attığı mesajtır. @burakhangunduz @H4ZEJ hasandan tut herkese sallamıştır :)

Ekli dosyayı görüntüle 67046
Benim de geçen bu konuşma aklıma geldi ITJA atmıştı aylar önce. Düşün bak biz bu adam ile 80 kişilik ekibim var diye dalga geçtik ama sonrasında dcden konuşup özür diledik kalp kırmadık daha fazla ama ege sen uslanmaz bi çocuksun. Geçen gün atakan hakkında o kadar güzel şeyler söyleyip bu mesajların çıkıcağını hiç tahmin edemedin dimi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim de geçen bu konuşma aklıma geldi ITJA atmıştı aylar önce. Düşün bak biz bu adam ile 80 kişilik ekibim var diye dalga geçtik ama sonrasında dcden konuşup özür diledik kalp kırmadık daha fazla ama ege sen uslanmaz bi çocuksun. Geçen gün atakan hakkında o kadar güzel şeyler söyleyip bu mesajların çıkıcağını hiç tahmin edemedin dimi?
Bu forum hakkında bugün birisine yada daha önce bir kimseye birşey söylediysem henüz yorumlarımın paylaşılmamış olması paylaşılmayacağı anlamına gelmez. Bugün başkasıyla konuştuğum diyalogları gün yüzüne çıkarttığınız şeyler ile kendi çapınızda eğlenebilirsiniz ve ne yazık ki umursamıyorum psikolojik destek aldığım konusunda yalan söyledim beni cidden kızdırabileceğinizi düşünüyorsanız aynı şekilde yazdığınız itici mesajları yinelemeye devam edebilirsiniz gerçekten de umursamıyorum. Biraz daha uğraşın ve çabalayın acaba başka kimlere özel mesaj gönderdim :)

dans dans :laugh:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu forum hakkında bugün birisine yada daha önce bir kimseye birşey söylediysem henüz yorumlarımın paylaşılmamış olması paylaşılmayacağı anlamına gelmez. Bugün başkasıyla konuştuğum diyalogları gün yüzüne çıkarttığınız şeyler ile kendi çapınızda eğlenebilirsiniz ve ne yazık ki umursamıyorum psikolojik destek aldığım konusunda yalan söyledim beni cidden kızdırabileceğinizi düşünüyorsanız aynı şekilde yazdığınız itici mesajları yinelemeye devam edebilirsiniz gerçekten de umursamıyorum. Biraz daha uğraşın ve çabalayın acaba başka kimlere özel mesaj gönderdim :)

dans dans :laugh:

Ege seni burada rezil eden çok büyük bir şey paylaştım ve kalkıp bunu savunamıyorsun bile çok rezilsin ciddiyim. Bu kadar rezilliği yaşayacağıma giderim özrümü diler her konumu kapatır karakterimi düzeltene kadar insanlarla görüşmem bile. Ben kendi çapımda eğlenmedim bana salladın ya hem de durduk yerde ben bir şey yapmadığım halde zaten sen bunu yap yapıyordun onu bile bile seni dost olarak görmeye devam ettim düzelir dedim. Hem kankim diyip hem başka insanlara benim hakkımda hep salladın diğer ssleri paylaşmıcam bile arşive inmem lazım o ssleri konuşmaları bildiğim halde sana hiç bir şekilde yansıtmadım :) bu yaptığın karaktersizlik sana yeterde artar abim yaşının gerektiği şeyleri hiç bir zaman yaşamayıp o pc koltuğunda kalacaksın. burada ki insanların ailesi olacak çocuğu olacak sen hala o pc ekranına yapışık yaşayıp insanlara sallayacaksın. Yazık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri