Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Güzel kardeşim ya olayı yanlış anlıyorsun yada bilmeden sallıyorsun ege kim ki benim onunla bir samimiyetim olsun ? samimiyetimin olması için seviyesinin yüksek olması lazım yoksa ben alçalamam src konusuna gelince sistem kaldırmadan gerekli yerleri düzelterek hallettim bunu LENAS2 sahibinede sorabilirsin kendisi bağlanıp baktı banaBenı daha tanımıyorsun bıle yargılama yapıyorsun. Cidden komikkaç yıldır şu forumdayım bir kişiyle bile bir tartışma içinde bulunmadım yada müşterilerimden hiç şikayet almadım hiçbir konuda tüm forumu alt üst edebilirsin diğer hesabım e posta eskı oldugundan dolayı kurtaramadım bır sure pıyasayı bırakmıstım. Şimdiye kadar hiç adım böyle saçma konularda geçmedi. Sen şimdik kalmış beni tanıyormuş gibi beni yorumluyorsun üstelik bu yorumlamayı kendi üstünden acıtasyon yaparak başaracağını sanıyorsun. Cidden sadece ve sadece komik oturup burada tek tek yorumları okuyacak pek bir vaktim yok. Lakin öyle lanse edildiyse özür dilerim ben orada o yorumu yazmamdakı sebep senın dış gorunusun veya sesın vs. değil. Oradaki gördüğüm yanlış konu Video'da koymuşum xxx forumunda dıyordun ya ben kımseden bişey çalmadım , Bişey istemedim diye heh işte ona hitafen yazılan bir yorum o . İkinci konuya gelecek olursak Burada konunun popüler olmasının tek sebebını soyleyeyım sana çok boş yapıyorsun ve toplum olarak kaos'dan beslenen bir milletiz
Paylaştığın dosyalar ahım şahım dosyalar değil (Emek kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın.) Ben şuna eminim bu dosyaları indiren 3-5 kişi çıkar onlar da indirdikten sonra küfür etmiştir eksik diye
Sonuç olarak toparlamak gerekirse @GumbalI1 Dostum sana şu kadar diyeyim yorumlara göz attığım yazdıkların da ortada normalde senden özür dileyecektim ama kalkıp ege ile birbirinizle samimi muhabbetinizi görünce anladım ki özür dilenecek bir insan değilsin. Packet karşılaştırması yapacak olan ınsan dırek dosyayı ıster game src'nın tamamını degıl. Lenas 2 sahibini saf buldunuz ve yoklugumdan yararlanarak dosyaları elde ettiniz. Bu işin tam olarak neresinde varsın bilmiyorum ama yukarıda biyerede de yazdım bu o dc hesabını egenın dıye bılıyorduk atakanla konusurken de bu sekılde gectı konusmalarımızda egenın hesabıdır diye. Ayrıca dıyorsun ya canım kardesım hanı src'de sorun vardı çözdum dıye
Src'deki sorunlar src'deki sistemleri kaldırarak çözülmez
Yada bişeyleri silip yarım bırakarak
Bu konuyu burada ben kapatıyorum siz popüler olmaya devam edin benım cidden burada donenlerı okumaya ayıracak bır vaktım yok seviyorum sizlere Allah'a emanetsiniz. İllede konuşmak istiyorsanız iletişimim belli gelirsiniz Eğer ADAM gibi konuşacaksınız. Oturur sohbet niteliğinde konuşur derdinizi dinlerim yanlışım varsa da özrümü dilemesini bilirim. Olgun insanlar olduğumuzu düşünüyorum. ( Yani en azından ben öyleyim sizleri olgun insan değilsiniz veya olgun insansınız diyecek kadar tanımıyorum.) Son bir dipnot ekleyeyim o sizin aldığınız dosyalarda benim hiçbir kaybım bulunmamakta onlar ilk halleri benım yaptığım değişiklikler local'imde duruyordu cunku bıtmemıstı. Yanı söylemek istediğim şu ortada hiç olan bir emeği (H4ZEJ 'in emeğinden bahsediyorum.) gördüğüm için yazma gereksiniminde bulundum. Bu kadar.
ayriyeten H4ZEJ tanımam etmem ama ortada emek olduğu için kimsenin ekmeğine de taş koymam. Demem o ki yanlış anlıyorsun sana karşı gelen yok veya egenin tarafını da tutan yok kötü birisi değilsin onu da biliyorum kalp kırmaya gerek yok

Tamam o zaman kardeş ben senden özür diliyorum. Kusura bakma özür dilerim. Muhtemelen benim yanlış anladığım bir nokta var.Güzel kardeşim ya olayı yanlış anlıyorsun yada bilmeden sallıyorsun ege kim ki benim onunla bir samimiyetim olsun ? samimiyetimin olması için seviyesinin yüksek olması lazım yoksa ben alçalamam src konusuna gelince sistem kaldırmadan gerekli yerleri düzelterek hallettim bunu LENAS2 sahibinede sorabilirsin kendisi bağlanıp baktı banaayriyeten H4ZEJ tanımam etmem ama ortada emek olduğu için kimsenin ekmeğine de taş koymam.
Demem o ki yanlış anlıyorsun sana karşı gelen yok veya egenin tarafını da tutan yok kötü birisi değilsin onu da biliyorum kalp kırmaya gerek yok![]()
estağfurullah varsa benim hatam bende özür dilerim <3Tamam o zaman kardeş ben senden özür diliyorum. Kusura bakma özür dilerim. Muhtemelen benim yanlış anladığım bir nokta var.
Dostum Konu Kapatılması GerekiyorKonu içerisindeki hakaret içeren mesajlar düzenlendi.
Devam edilmesin arkadaşlar.
Ücretli Paylşaım Siz Daha Konuyu Düzeltim Diyorsun
Biz Ücretli Bir Konu Warez Etsek Ban Yiyoruz Veya Uzaklaştırma Alıyoruz
Nerede Adalet...
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...