Şakamı Yapıyorsun Senya Allah İçin Adamlar Para Vermiş Diyorum Sen Bana Yaptığın Açıklamaya Bak Allah İçin Gece Gece Beni Güldürdün ya Allah da Seni Güldürsün Murat Ozaman Game x Core Diyor dunya Benim Filesin Kopyasını Yapıyorsun Diye Onu Paylşasam Sorun Olmaz Ozaman Ben Buradan Bunu Anlarım Emek Hırsızları Arka Çıkmak İçinmi Mod Oldun Yokas Haksızlık Karşısında Konuşmak İçin Mi Şu Konuya Başka Yetkili Baksın .
Murat.k : Ne yazık ki son raporunuz reddedildi: Konu içindeki mesaj 'hazej razuning burakhangunduz kendinizden utanın' - Eğer satışı bulunan dosyalar ise satış konusunu rapor ile iletiniz. Konu Client/Pack paylaşımları bölümüne taşınmıştır. Server files olarak değerlendirmeyin.
Bölüm editörü forumun zaten en yetkilisi lütfen yetki sorgulamayın bölüm editörleri asla taraf tutmazlar satış konununuz yoksa kapatma işlemi sağlanmaz
Hani Az Önce Rapor a 2 Dakika Dönüldü Şimdi Hemen Niye Dönülmüyor ?? Kuşku Oluşuyor Bilginiz OlsunBölüm editörü forumun zaten en yetkilisi lütfen yetki sorgulamayın bölüm editörleri asla taraf tutmazlar satış konununuz yoksa kapatma işlemi sağlanmaz
Hani Az Önce Rapor a 2 Dakika Dönüldü Şimdi Hemen Niye Dönülmüyor ?? Kuşku Oluşuyor Bilginiz Olsun
Kuşku olduğu yok devamında konuyla ben ilgileneceğim konuyu uzatmadan satışa ait konu linki eklemeniz zaten yeterliydi ko u buralara gelmezdi
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...