Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bildirimlerini kontrol et. Yapılması gereken şeyi sana bildirim olarak gönderdim.Dostum Konu Kapatılması Gerekiyor
Ücretli Paylşaım Siz Daha Konuyu Düzeltim Diyorsun
Biz Ücretli Bir Konu Warez Etsek Ban Yiyoruz Veya Uzaklaştırma Alıyoruz
Nerede Adalet...
Konu içerisindeki hakaret içeren mesajlar düzenlendi.
Devam edilmesin arkadaşlar.
Hocam cidden merak ediyorum merakımı mazur görün ama konu neden hala kapanmadı. Kapanması gerekiyor sebebi ise birden fazla forum kuralını çiğnemekte
Görmezden gelinen kurallar ;
1- En başta bu şuanda paylaşılan game ve mysql şuanda forumda ücretli satılmakta.
2- Konuda verilen dosyalar eksik. (Pack Mesela
)3- Konuda kanıt yok
4- Konuda VT Yok.
5- Ek olarak konu yanlıs alanda ben konuda bır pack paylasımı goremedım
Yani raporlara dönüşde olmuyor hani yanlış anlaşılma olmasın bu dosyalar bu kadar eksıkken kımsenın ısıne yaramaz da bu konu rapor edılmesıne ragmen neden hala var bunu merak ettim sadece ?
Yukarıdaki sorularına şöyle örneklerle neden konunun açık kaldığını açıklayayım sevgili dostum.Hocam cidden merak ediyorum merakımı mazur görün ama konu neden hala kapanmadı. Kapanması gerekiyor sebebi ise birden fazla forum kuralını çiğnemekte
Görmezden gelinen kurallar ;
1- En başta bu şuanda paylaşılan game ve mysql şuanda forumda ücretli satılmakta.
2- Konuda verilen dosyalar eksik. (Pack Mesela)
3- Konuda kanıt yok
4- Konuda VT Yok.
5- Ek olarak konu yanlıs alanda ben konuda bır pack paylasımı goremedım
Yani raporlara dönüşde olmuyor hani yanlış anlaşılma olmasın bu dosyalar bu kadar eksıkken kımsenın ısıne yaramaz da bu konu rapor edılmesıne ragmen neden hala var bunu merak ettim sadece ?
1- Bize iletilen tüm raporlarda satış konusunu iletmenizi istiyoruz ama kimse iletmiyor biz satış konusunu koklayarak mı bulacağız?
2 - Konuda verilen dosyalar Client dosyaları olarak geçtiği için doğru bölümde yani Client Pack Paylaşımlarında.
3 - Dosyalar client dosyaları geçtiği için konuya kanıt ekleme zorunluluğu yoktur.
4- Konuda benden önce benim üst yetkilim VT istediği için moderasyon yapamıyorum ama birazdan konuya VT ekleyeceğim.
5 - Konu yeri yanlış değil tam olması gibi Client/ Pack paylaşımları bölümünde çünkü client FTP dosyaları paylaşıldı.
Yani şuan konu bir files değeri taşımıyor yalnızca içerisinden quest vs alınabilir haldedir.
Şakamı Yapıyorsun Senya Allah İçin Adamlar Para Vermiş Diyorum Sen Bana Yaptığın Açıklamaya Bak Allah İçin Gece Gece Beni Güldürdün ya Allah da Seni Güldürsün Murat Ozaman Game x Core Diyor dunya Benim Filesin Kopyasını Yapıyorsun Diye Onu Paylşasam Sorun Olmaz Ozaman Ben Buradan Bunu Anlarım Emek Hırsızları Arka Çıkmak İçinmi Mod Oldun Yokas Haksızlık Karşısında Konuşmak İçin Mi Şu Konuya Başka Yetkili Baksın .Bildirimlerini kontrol et. Yapılması gereken şeyi sana bildirim olarak gönderdim.
Murat.k : Ne yazık ki son raporunuz reddedildi: Konu içindeki mesaj 'hazej razuning burakhangunduz kendinizden utanın' - Eğer satışı bulunan dosyalar ise satış konusunu rapor ile iletiniz. Konu Client/Pack paylaşımları bölümüne taşınmıştır. Server files olarak değerlendirmeyin.
Kardeşim sen şaka mısın? Sana satış konusunu ilet diyorum benim filesimin kopyasını paylaşmakla tehdit ediyorsun? Sırayla mı gönderiyorlar sizi bana?Şakamı Yapıyorsun Senya Allah İçin Adamlar Para Vermiş Diyorum Sen Bana Yaptığın Açıklamaya Bak Allah İçin Gece Gece Beni Güldürdün ya Allah da Seni Güldürsün Murat Ozaman Game x Core Diyor dunya Benim Filesin Kopyasını Yapıyorsun Diye Onu Paylşasam Sorun Olmaz Ozaman Ben Buradan Bunu Anlarım Emek Hırsızları Arka Çıkmak İçinmi Mod Oldun Yokas Haksızlık Karşısında Konuşmak İçin Mi Şu Konuya Başka Yetkili Baksın .
Murat.k : Ne yazık ki son raporunuz reddedildi: Konu içindeki mesaj 'hazej razuning burakhangunduz kendinizden utanın' - Eğer satışı bulunan dosyalar ise satış konusunu rapor ile iletiniz. Konu Client/Pack paylaşımları bölümüne taşınmıştır. Server files olarak değerlendirmeyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...