farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Wslik Game Mysql Dosyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haliyamictim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

iyide bu filesi lenas2'nın sahıbının pcsınden ceken teşkilatta sende varsın o halde :) konusmalar vs. belli orada 7 dk'lık vıdeo var bende @Razuning atakana da izlettim ben bu vıdeoyu bızzat kendım cektım o aksam fıleste clıent src hata verıyor ben dısardayım lenas2 sahıbı cozum arıyor sen clıent src'nın verdıgı buıld hatası ıcın game src ıstıyorsun ? :) Ne iş anlamadım o akşam bahsi geçen lenas2 sahibinin yazdığı develop arkadas dıye bahsedılen sahıs benım :)

Edit : Atakanın da dediği gibi bizde bu hesap sahibini ege zannediyorduk ?
Ne alaka ne PC'den bişi çekmesi şaka mısın sen istediğin videoyu izle bana client srcde hata var denildi düzeltip geri yolladım gamesrc almadım istememin sebebi packet karşılaştırma yapacaktım packet dosyasını yollaması bile yeterliydi arkadaş güvenmedi sonuç olarak clientsrc hatalarını halledip arkadaşa yolladım ben

Ege biliyormusun bende bir fotoğrafın var :) DOYAMIYORUM BAKMAYA DOYAMIYORUMMMM

53ff7cfceaf7dfb94de816514faaa4ba.gif
İnsanların dış görünüşlerine bakarak dalga geçmekte ancak senin yapacağın türden birşey :) cidden umrumda değil full packı kaldırmışsın siteden felan bak bu konu kaç gündür popülerliğini kaybetmedi ve en önemliside ben amacıma ulaştım :ranger:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri