Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Ne alaka ne PC'den bişi çekmesi şaka mısın sen istediğin videoyu izle bana client srcde hata var denildi düzeltip geri yolladım gamesrc almadım istememin sebebi packet karşılaştırma yapacaktım packet dosyasını yollaması bile yeterliydi arkadaş güvenmedi sonuç olarak clientsrc hatalarını halledip arkadaşa yolladım beniyide bu filesi lenas2'nın sahıbının pcsınden ceken teşkilatta sende varsın o haldekonusmalar vs. belli orada 7 dk'lık vıdeo var bende @Razuning atakana da izlettim ben bu vıdeoyu bızzat kendım cektım o aksam fıleste clıent src hata verıyor ben dısardayım lenas2 sahıbı cozum arıyor sen clıent src'nın verdıgı buıld hatası ıcın game src ıstıyorsun ?
Ne iş anlamadım o akşam bahsi geçen lenas2 sahibinin yazdığı develop arkadas dıye bahsedılen sahıs benım
Edit : Atakanın da dediği gibi bizde bu hesap sahibini ege zannediyorduk ?
İnsanların dış görünüşlerine bakarak dalga geçmekte ancak senin yapacağın türden birşeyEge biliyormusun bende bir fotoğrafın varDOYAMIYORUM BAKMAYA DOYAMIYORUMMMM
![]()
cidden umrumda değil full packı kaldırmışsın siteden felan bak bu konu kaç gündür popülerliğini kaybetmedi ve en önemliside ben amacıma ulaştım 
Amaçta ne amaç ama ciddi boş adamsın haİnsanların dış görünüşlerine bakarak dalga geçmekte ancak senin yapacağın türden birşeycidden umrumda değil full packı kaldırmışsın siteden felan bak bu konu kaç gündür popülerliğini kaybetmedi ve en önemliside ben amacıma ulaştım
![]()
Adam ?Amaçta ne amaç ama ciddi boş adamsın ha
Yanlışlıkla yazdın herhalde

Lafın gelişi yaniAdam ?
Yanlışlıkla yazdın herhalde![]()

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...