Güzel kardeşim kimsin bilmiyorum ama benim hesabımı Ege denilen şahsın hesabı olarak göstermen hoşuma gitmedi istersen bu hesaba yaz konuşalım çünkü Dr.HannibaL hesabı bana ait @Razuning sorabilirsin.Ege biliyormusun bende bir fotoğrafın varDOYAMIYORUM BAKMAYA DOYAMIYORUMMMM
![]()
Bende bunu yeni öğrendim bu arada çünkü hepimiz onu ege zannediyorduk normal karşılaGüzel kardeşim kimsin bilmiyorum ama benim hesabımı Ege denilen şahsın hesabı olarak göstermen hoşuma gitmedi istersen bu hesaba yaz konuşalım çünkü Dr.HannibaL hesabı bana ait @Razuning sorabilirsin.
iyide bu filesi lenas2'nın sahıbının pcsınden ceken teşkilatta sende varsın o haldeGüzel kardeşim kimsin bilmiyorum ama benim hesabımı Ege denilen şahsın hesabı olarak göstermen hoşuma gitmedi istersen bu hesaba yaz konuşalım çünkü Dr.HannibaL hesabı bana ait @Razuning sorabilirsin.
konusmalar vs. belli orada 7 dk'lık vıdeo var bende @Razuning atakana da izlettim ben bu vıdeoyu bızzat kendım cektım o aksam fıleste clıent src hata verıyor ben dısardayım lenas2 sahıbı cozum arıyor sen clıent src'nın verdıgı buıld hatası ıcın game src ıstıyorsun ?
Ne iş anlamadım o akşam bahsi geçen lenas2 sahibinin yazdığı develop arkadas dıye bahsedılen sahıs benım 
Edit : Atakanın da dediği gibi bizde bu hesap sahibini ege zannediyorduk ?
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynen