mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Wslik Game Mysql Dosyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haliyamictim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

bu konudaki herkes o filesi ne kadar meraklı olduğumu biliyordu, attığım yorumumdan biliyordu. kullanacağım için deil. hadi kullandım diyelim. fileste hata ile karsılastım. acık pack dosyaları elimde olmayan bir filesi nasıl düzelteyim. Sana yazdığım konuya aleyküm selam demeden. buraya gelip böyle paylasım yapman. senin büyük bir ruh hastası oldugun anlamına geliyor.

bu konudaki herkes o filesi ne kadar meraklı olduğumu biliyordu, attığım yorumumdan biliyordu. kullanacağım için deil. hadi kullandım diyelim. fileste hata ile karsılastım. acık pack dosyaları elimde olmayan bir filesi nasıl düzelteyim. Sana yazdığım konuya aleyküm selam demeden. buraya gelip böyle paylasım yapman. senin büyük bir ruh hastası oldugun anlamına geliyor.
Sen konunun yorumlarını oturup okusaydın tam olarak bu kadar insanın ne demek istediğini yaşayarak değil yorumlardan anlayarak yapmazdın kankam

Sen konunun yorumlarını oturup okusaydın tam olarak bu kadar insanın ne demek istediğini yaşayarak değil yorumlardan anlayarak yapmazdın kankam
Zaten bir önceki yorumumu görüpte, benim ona özelden yazdıklarımı buradan paylaşacağını. adım gibi iyi biliyordum. beni yanıltmadı. :) söylediğin gibi yorumları okumadan bu ruh hastanın ne demek istediğini anlayamadım. ve atılan onca yorumları daha yeni okudum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri