Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Wslik Game Mysql Dosyası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan haliyamictim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 98
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

adam hakkımızda sallıyor, satışta olan dosyamı müşterimden çalıp yayınlıyor konuyu kilitlemiyorlar ama bizim yazdığımız yorumları silmeyi kendilerine hak görüyorlar ne biçim forum burası kim bu bölümün moderatörü

adam hakkımızda sallıyor, satışta olan dosyamı müşterimden çalıp yayınlıyor konuyu kilitlemiyorlar ama bizim yazdığımız yorumları silmeyi kendilerine hak görüyorlar ne biçim forum burası kim bu bölümün moderatörü

Argo hakaret olmadığı sürece sizde istediğinize sallayabilirsiniz ? Benim bölüm moderatörü buyur dinliyorum

Atakanın burnu bir yerlerden hep çıkar arkadaş sadece drama queen olay ben bile değilim sefa ve burak arkadaş sadece drama yaratmak için bunu yapıyor mehh gerçi kendisinin tedavi görmesi en başından şart yaptığım hiç bir şey yok yıllardır beni tanırsın edersin bu sektörü ciddiyete bile almıyorum gerçek hayata bakıyorum arkadaş sorunlu olduğunu bir kez daha söylüyorum ve bu sektördeki herkes ege için yaka silkmiş konumda
2F0E0DA8-A226-4B3E-946A-BB0617AC4928.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri