- Konular
- 6
- Online süresi
- 5d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 6
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Öncelikle herkese keyifli günler diliyorum.
Şu an TurkmmoSF altyapısını kullanıyorum ve packler eix/epk olarak unEPK gibi programlar yardımıyla kolay bir şekilde açılıp kapatılabiliyor. Bir firmanın filesinde görmüştüm araştırdığım kadarıyla sanırım FoxFS olarak adlandırılıyor, bu packlerin uzantısı istediğin şekilde ayarlanıyormuş tabi benim için uzantısı değilde packlerin açılamaması önemli ve daha önce kullandığım hazır files üzerinde MakePack ile sadece packin adını yazarak kapatabiliyorduk. Soruma gelecek olursak ben SF'nin eix/epk packlerini FoxFS gibi tek bir pack olarak ve açılamaz bir halde kullanmak istiyorum, yani sadece makepack ile kapatılabilsin. Bir çok konuya ve videolara baktım ancak çoğu kişi zaten FoxFS ile kilitlenmiş packlerin MakePack ile nasıl kapatılacağını göstermiş ama eix/epk standart packleri nasıl FoxFS'ye çevirebileceğimize ait bir kaynak bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Eğer kurulumu ile alakalı bir video varsa iletirseniz çok sevinirim, çünkü ben bulamadım.
Şu an TurkmmoSF altyapısını kullanıyorum ve packler eix/epk olarak unEPK gibi programlar yardımıyla kolay bir şekilde açılıp kapatılabiliyor. Bir firmanın filesinde görmüştüm araştırdığım kadarıyla sanırım FoxFS olarak adlandırılıyor, bu packlerin uzantısı istediğin şekilde ayarlanıyormuş tabi benim için uzantısı değilde packlerin açılamaması önemli ve daha önce kullandığım hazır files üzerinde MakePack ile sadece packin adını yazarak kapatabiliyorduk. Soruma gelecek olursak ben SF'nin eix/epk packlerini FoxFS gibi tek bir pack olarak ve açılamaz bir halde kullanmak istiyorum, yani sadece makepack ile kapatılabilsin. Bir çok konuya ve videolara baktım ancak çoğu kişi zaten FoxFS ile kilitlenmiş packlerin MakePack ile nasıl kapatılacağını göstermiş ama eix/epk standart packleri nasıl FoxFS'ye çevirebileceğimize ait bir kaynak bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Eğer kurulumu ile alakalı bir video varsa iletirseniz çok sevinirim, çünkü ben bulamadım.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
source eklentisi yapılması lazım aksi takdirde eix/epk packları arayacaktır.Merhaba, bu konuyu gördüm bu şekilde kapatabiliyorum evet ancak client girişinde oyun hala .eix/epk packleri sorguluyor ancak bu root veya bu şekilde kapatılan packlerin uzantısı olmadığı için oyun bunu görmüyor diyebilirim, bunu nasıl düzelteceğiz?
- Konular
- 327
- Çözüm
- 31
- Online süresi
- 7mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 1,140
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 302
- MmoLira
- 7,289
- DevLira
- 7
Best Production filesinde foxfs'ler defineli eklenmiş ordan sökebilirsin
- Konular
- 6
- Online süresi
- 5d 12h
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 5 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 19
- MmoLira
- 47
- DevLira
- 6
Ne yazık ki sökmek hakkında iyi bir bilgiye sahip değilimBest Production filesinde foxfs'ler defineli eklenmiş ordan sökebilirsin

- Konular
- 1,298
- Çözüm
- 203
- Online süresi
- 7mo 19h
- Reaksiyon Skoru
- 9,276
- Altın Konu
- 377
- Başarım Puanı
- 426
- MmoLira
- 51,391
- DevLira
- 74
FoxFs Kurulumu(pack kilitleme)
https://mega.nz/#!IGhW2CDb!vG8Wz5fO9vy8dZso8qZzueOHbG7xXO4Bn1nu2eS7PPI alternatif: https://www.dosyaupload.com/oevK uzun zamandır kullanıyorum hiç sıkıntı yok yapabilene kolay bi kilitleme iyi forumlar...
Kolay kullanım Foxfs pack kapatma. Detaylı anlatım. Byoymak Farkıyla. :)
Merhaba türkmmo halkı. bildiginiz üzere yeni packları kapatma biraz sıkıntılı. en sorunsuz kapatma yöntemini sizin ile paylaşmak istedim. paylaşma sebebim. soru cevap bölümüne devamlı konu açılıyor. Birde TM Üye olmam şerefine :) kullanıma geçelim daha fazla uzatmadan. rar açıklamasına...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)