noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Eix/Epk packleri nasıl FoxFS'ye çevirebiliriz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bq official
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

bq official

Level 2
Üye
Konular
6
Online süresi
5d 12h
Reaksiyon Skoru
10
Altın Konu
0
TM Yaşı
5 Yıl 22 Gün
Başarım Puanı
19
MmoLira
47
DevLira
6
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Öncelikle herkese keyifli günler diliyorum.

Şu an TurkmmoSF altyapısını kullanıyorum ve packler eix/epk olarak unEPK gibi programlar yardımıyla kolay bir şekilde açılıp kapatılabiliyor. Bir firmanın filesinde görmüştüm araştırdığım kadarıyla sanırım FoxFS olarak adlandırılıyor, bu packlerin uzantısı istediğin şekilde ayarlanıyormuş tabi benim için uzantısı değilde packlerin açılamaması önemli ve daha önce kullandığım hazır files üzerinde MakePack ile sadece packin adını yazarak kapatabiliyorduk. Soruma gelecek olursak ben SF'nin eix/epk packlerini FoxFS gibi tek bir pack olarak ve açılamaz bir halde kullanmak istiyorum, yani sadece makepack ile kapatılabilsin. Bir çok konuya ve videolara baktım ancak çoğu kişi zaten FoxFS ile kilitlenmiş packlerin MakePack ile nasıl kapatılacağını göstermiş ama eix/epk standart packleri nasıl FoxFS'ye çevirebileceğimize ait bir kaynak bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz? Eğer kurulumu ile alakalı bir video varsa iletirseniz çok sevinirim, çünkü ben bulamadım.(:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Best Production filesinde foxfs'ler defineli eklenmiş ordan sökebilirsin

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri