noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Dump Proto Hakkında Yardıma İhtiyacım Var.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aslanmuco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

aslanmuco

Level 2
Üye
Konular
33
Çözüm
4
Online süresi
2h 34m
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
106
MmoLira
159
DevLira
12
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

1-120 Ücretli files aldım ve bunu 55-120 olarak çevirdim ancak başlangıç kostüm sandığı 50lv ile sınırlandırılmış ve üstündede öyle yazıyor ayrıca içerisinden çıkan kostüm seti falan herşey 5 günlük ben bunları 2 güne düşürmek istiyorum gelelim sorunuma navicat ve ftp üzerinden item.proto veya mob proto ayarları yaptığım zaman reboot attıktan sonra eski haline dönüyor aldığım şirket ile görüştüğümde bana açık kaynak packleri verdiler dump proto falan var içinde açık locale tr falan var ama nasıl kullanılır bilmiyorum içerisindeki mob proto ve item proto notepad++ ile açtığım zaman bozuk bir görüntü ile açılıyor ayrıca gerekli ayarları yapsamda packi nasıl kapatıcam dump proto ile? UTEER veya UnEPK ile kapattığım zaman eix. ve epk. olarak 2 pack oluşuyor ama benim filesim direk locale diye packe sahip uzantısı bile yok

no txt değildir oyun txtden çekiyordur onu kontrol et.

O sorunu çözdüm locale'yi dump proto ile nasıl kapatabilirim?

O sorunu çözdüm locale'yi dump proto ile nasıl kapatabilirim?
Localeyi dump ile build edemezsiniz locale büyük ihtimal foxfs pack kilitleme ile kapatılıyordur gerekli araç gereçleri firmadan isteyin

Çözüm
makepack içerisinde game.py veya pack.py var onunla kapatıp binary içerisinden pack içine atacaksın eternexus ve benzeri açıcılar .eix .epk uzantıları için, ayrıca ftpden txt olarak çekiyo olabilir onu da kontrol et.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri