xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Cevaplanmadı Foxfs olan packler nasıl eix epk dönüştürülebilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musa23b
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 565

musa23b

Level 1
Üye
Konular
4
Çözüm
3
Online süresi
27m 48s
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
6 Yıl 4 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
27
MmoLira
92
DevLira
3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben server kurdum fakat foxfs ile kapammış packlerin hepsi o packleri ben nasıl eix epk yapabilirim bilgisi olan varmı acaba

Çözüm
Ticaret - 0%
0   0   0
Aslında fox fs güzeldir. Bunu filesine para ile eklmetenler var. Sen ise kurtulmak istiyorsun ilginç.
Bu konuda eklemeyi anlatmaktadır. Ordakinin tersini yapıcaksın clienti sorunsuz build ettinmi packa geç.
Bana sorarsan fox fs ile devam et derim. Tabi ki seçim senin.
Tamamdır teşekkür ederim yarın müsait bi zamanda bakacağım. Foxfs den kurtulmak istiyorum çünki hani eşya binek eklemek istiyorum foxfs bana sıkıntı yaratıyor pek anlamadığım için adamlar eix epk ile yaptığından dolayı foxfs olunca bendeki kafam karışıyor hatta foxfs ile ne zaman denesem oyun bozuluyor açılmıyor :D
Foxfs eklemenin tersini yapman gerek. Sonra pack'e uygun bir index veya index'e göre pack düzenleyip. Etermanager, Epack32 veya Eternexus ile kapatabilirsin.
Ben pek anlamamda o işlerden :D videosu varmıdır acaba bildiğiniz yapabildiğim tek şey pack ile ilgili epack32 ile kapatmak :D

Aslında fox fs güzeldir. Bunu filesine para ile eklmetenler var. Sen ise kurtulmak istiyorsun ilginç.
Bu konuda eklemeyi anlatmaktadır. Ordakinin tersini yapıcaksın clienti sorunsuz build ettinmi packa geç.
Bana sorarsan fox fs ile devam et derim. Tabi ki seçim senin.
Tamamdır teşekkür ederim yarın müsait bi zamanda bakacağım. Foxfs den kurtulmak istiyorum çünki hani eşya binek eklemek istiyorum foxfs bana sıkıntı yaratıyor pek anlamadığım için adamlar eix epk ile yaptığından dolayı foxfs olunca bendeki kafam karışıyor hatta foxfs ile ne zaman denesem oyun bozuluyor açılmıyor :D

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri