farkmt2official 1
farkmt2official
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Cevaplanmadı Foxfs olan packler nasıl eix epk dönüştürülebilir ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan musa23b
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 565

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar ben server kurdum fakat foxfs ile kapammış packlerin hepsi o packleri ben nasıl eix epk yapabilirim bilgisi olan varmı acaba

Çözüm
Aslında fox fs güzeldir. Bunu filesine para ile eklmetenler var. Sen ise kurtulmak istiyorsun ilginç.
Bu konuda eklemeyi anlatmaktadır. Ordakinin tersini yapıcaksın clienti sorunsuz build ettinmi packa geç.
Bana sorarsan fox fs ile devam et derim. Tabi ki seçim senin.
Tamamdır teşekkür ederim yarın müsait bi zamanda bakacağım. Foxfs den kurtulmak istiyorum çünki hani eşya binek eklemek istiyorum foxfs bana sıkıntı yaratıyor pek anlamadığım için adamlar eix epk ile yaptığından dolayı foxfs olunca bendeki kafam karışıyor hatta foxfs ile ne zaman denesem oyun bozuluyor açılmıyor :D
Aslında fox fs güzeldir. Bunu filesine para ile eklmetenler var. Sen ise kurtulmak istiyorsun ilginç.
Bu konuda eklemeyi anlatmaktadır. Ordakinin tersini yapıcaksın clienti sorunsuz build ettinmi packa geç.
Bana sorarsan fox fs ile devam et derim. Tabi ki seçim senin.
Tamamdır teşekkür ederim yarın müsait bi zamanda bakacağım. Foxfs den kurtulmak istiyorum çünki hani eşya binek eklemek istiyorum foxfs bana sıkıntı yaratıyor pek anlamadığım için adamlar eix epk ile yaptığından dolayı foxfs olunca bendeki kafam karışıyor hatta foxfs ile ne zaman denesem oyun bozuluyor açılmıyor :D

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri