Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Auto-OX-Event 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 60
  • Görüntüleme 8K

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

"İlgili konu ve konunun içerik sahibi için gerekli özveri ve tolerans gösterilmiş olmasına rağmen"

Dediği özveri tüm hesaplarımı ve bana düzgüce destek veren insanların hesaplarını kapatmak.

Önce bütün hesaplarımı banlayıp daha sonra kendi kendinizi tatmin edecek biçimde mesajlar yazmanız harbi komik.
Ne oldu vereceğim cevaplar mı sizi bu kadar korkutan, yoksa emeğimi savunmam mı?

Azcık karakter sahibi olun.
Buradaki herkes neyin ne olduğunu gördü, daha fazla kendinizi rezil etmeden hesaplarımı açın da öyle konuşalım.

"İlgili konu ve konunun içerik sahibi için gerekli özveri ve tolerans gösterilmiş olmasına rağmen"

Dediği özveri tüm hesaplarımı ve bana düzgüce destek veren insanların hesaplarını kapatmak.

Önce bütün hesaplarımı banlayıp daha sonra kendi kendinizi tatmin edecek biçimde mesajlar yazmanız harbi komik.
Ne oldu vereceğim cevaplar mı sizi bu kadar korkutan, yoksa emeğimi savunmam mı?

Azcık karakter sahibi olun.
Buradaki herkes neyin ne olduğunu gördü, daha fazla kendinizi rezil etmeden hesaplarımı açın da öyle konuşalım.
çok doğru söyledin

@53cagri53;
bu hesapda benimdi bende metin2yi bıraktığım ve geri dönmek istemediğim için konuları editleyip kapadım.
ertesi gün beni, banladılar tüm konuları eski haline aldılar.konu benim içeriğim sahibi benim konu turkmmonun malı değil.
kendi malıymış gibi kullanması kul hakkıdır.
üreticiye kayyım atayıp üretici ortadan kaldırmak ve mallarına el koymak gibi bişi :D
benim konuyu kapatarak turkmmo nasıl bi zarar veriyorum anlamadım parayla satmadım içerik bana ait.
bu özgüven tekel oldukları için geliyor heralde.
ama pek üzülmedim çünkü görüyorum ki turkmmo metin2 bölümüne, developer,uzman arayışlarının artması alınan devoloperlerin kopyala yapıştır(alıntı) ötesine geçememesi ve yeni konuların çıkmaması işi bilenlerin sadece konuları okuması yeni konu açmaması
turkmmonun sonunun gelmesini hızlandırıyor zaten

Son düzenleme:
aman yazma banlarlar seni de. Öyle bir yönetim var burada
Banladilar geri açtılar.
Şimdi gel gelelim konuya böyle bir tartışma çıkana kadar konuyu açan swordrex kendi konusunu kapatıp Muhammed açmış olsa idi hiç bir sorun yoktu burada konu sahibini değil o forum yetkilisini banlamaniz gerekmekte konu içeriğini çıkartan mi suçlu yoksa konuyu habersiz bir şekilde ve izinsiz açılması mi yani burdan şu anlaşılmakta sistemi yazan konu açmakta aciz, kendini bir yerlere getirmek ve el üstünde tutulmak isteyen kişi haklı.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri