Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Auto-OX-Event 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Konu gereğinden fazla uzamış ki yönetim üyeleri fazlasıyla anlayışlı davranıp bu konu altında tartışılmasına izin vermiş. Varsa önerileriniz, şikayetleriniz özel mesaj ile iletebilirsiniz, değerlendiririz.

Bu konuyla ilgili daha önce de oldu şimdide yazıyorum.

Tüm konularını silmek, foruma zarar vermeye yönelik hareket olarak değerlendirilir ve ban işlemiyle sonuçlanır. O konuların tamamını ben açıp altına da "xxx kişiden alıntıdır" yazsam sizin açınızdan problem olmuyor yani öyle mi ? Hele bir de dediğimi belirttiğim süre içinde yapmazsanız konularımı editlerime getireceksiniz konuyu, resmen şantaj yapacaksınız biz de buna tamam diyip susacağız ? Burada sorun ilgili kişinin niyeti, foruma zarar vermeye çalışmasıdır.

Zaten silinen ve bize hakaret, küfür içeren mesajları var. Tek sorun konu editlemesi değil ynai.

Ek olarak forum yönetimine karşı karın ağrısı olan kişilerin de bu tarz konuları fırsat bilip ortaya çıkmasını, olayı körüklemeye çalışmasını da görmediğimizi sanmayın.

Özetle; bir eleştirisi, önerisi olan varsa özel mesajla gönderebilir veya Forum Hakkında kısmına konu açıp, tartışmaya açabilir. Fakat foruma ve forum yönetimine hakaret edip, küfür edip sonra da mağdur edebiyatı yapma işi bu forumda işlemiyor ne yazık ki.

Bu arada forumda bizi eleştirdi diye banlanan biri var ise bana gönderin lütfen ben gerekeni yapayım. Küfür, hakaret ya da foruma zarar verici herhangi bir davranış içinde olmadan eleştiren, öneri getiren 1 Allah`ın kulu banlanmadı bu forumda. O yüzden bunu yazdım beni de banlarsınız gibi garip cümlelere başvurmayın lütfen.

Konu sahibi olup banlanan arkadaş, diğer üyeliklerinde de fevri ve gaza gelip yaptığın hareketler oldu. Bunlar en çok sana zarar veriyor.

Konu ile ilgili olarak : Paylaşımla ilgili olmayan bundan sonraki mesajlar, konunun amacından sapmaması adına silinecektir.

Büyük platform dediğin sitesi ilgi görmüyor, para kazanamıyor diye bir kaç sene önce 3 kuruşa satılan forumun 28 mesajlı üyesi mi ?

Konuyla ilgili olmayan mesajlar için uyarıyı okudum fakat söylediklerim çok yanlış anlaşılıyor o yüzden kendimi açıklamak için bir mesaj atmak istedim. şu konuya toplamda 3-4 tane mesaj attım hepsinin içinde istediğim bir öneriyi ve bunun neden yapılması gerektiğini anlattım fakat bana cevap veren tüm üyeler ve yönetim üyeleri son olarak Emrah abi beni yanlış anladınız benim yorumlarımın ana fikri şu ; emeğe saygı göstermezsek bizde saygı göremeyiz.O forumun ne değerinin olduğu veya yorumu atan kişinin mesaj sayısı değil mesele, konu onu yazan bir insan ve onu bu düşünceye ittiysek TurkMMO olarak bunu düzeltmek için adım atmalıyız, sadece bu konu değil zaman zaman Vegas, Marty, Ira, Shogun vs. bir çok farklı developer in paylaşımları "şu kişiden alıntıdır" yazılmadan forumda paylaşıldı buna ben şimdi değil sürekli tepki gösterdim bunun içinde diyorum ki bir kural getirelim alıntı ve kaynak belirtmek zorunlu olsun ki emek verip sistem yazan insanlarda onlara saygı gösterdiğimizi görüp direk kendileri gelip paylaşsınlar, bunda yanlış bir şey varsa söyle abi ? Bunun önlemini alırsak kimse başka platformlarda (isim önemli değil dev, epvp, j4m fark etmez) insanlar "TurkMMO'da benim sistemimi paylaştılar, bana ait olduğunu yazmadılar kimse de çıkıp hakkımı savunmadı." demesin.Benim tek söylemek istediğim bu, konuyu farklı açılara çekmeye gerek yok ben buranın bir üyesiyim ve olabildiğince forumumuzu en iyi hale getirmeye yardımcı olmak için yazıyorum bunları, kötü bir niyetim yok.Saygılar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri