Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar resmi sunucudaki mapları teker teker çekmek server_attr oluşturmak biraz zülüm olduğu için Metin2 client tarafındaki toplu map klasörlerini server tarafında kullanılabilir map yapısına dönüştürmek için hazırlanmış sade ve kullanışlı bir Windows aracı yaptım resmi fileslerle uğraşanların işini fazlasıyla kolaylaştırır.
10-15 tane map oluşturdum server_attr tarafından herhangi bir sorun sıkıntı çıkmadı.
Map tasarlama ekleme çıkarma işleriyle uğraşan arkadaşlar test edip geri bildirim yaparsa iyi olur.

Program; setting.txt, area klasörleri ve attr.atr dosyalarını okuyarak server tarafında gerekli temel map dosyalarını oluşturur.

Program özellikle resmi client map klasörlerinden server tarafına düzgün map paketi çıkarmak isteyenler için hazırlanmıştır. server_attr üretimi düzgün yapılabildiği için klasik boş dosya oluşturan araçlara göre daha kullanışlıdır.
İyi kullanımlar.​

Özellikler:
  • Gerçek LZO sıkıştırmalı server_attr üretimi
  • Setting.txt, Town.txt, boss.txt, npc.txt, regen.txt, stone.txt çıktıları
  • Toplu map dönüştürme desteği
  • ParentMapName ve _pass map fallback desteği
  • Varsa sungma_attr.txt taşıma desteği
  • Modern ve sade Türkçe masaüstü arayüzü
  • Hazır Windows exe desteği

Oluşturulan çıktı yapısı:
Kod:
GeneratedMaps/map_adi/
├─ boss.txt
├─ npc.txt
├─ regen.txt
├─ server_attr
├─ Setting.txt
├─ stone.txt
└─ Town.txt

Kullanım:
Kod:
bin/MapConverterGui.exe

İndirme:

GitHub Repo:

VirusTotal:

Tanıtım Videosu:

metin2_map_converter_studio.png

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

hocam fena durmuyor biraz daha kullanışlılığını arttırmak için atlasinfoda çakışma olan maplerin kordinat atamasını başına 2 değerini koyarak güncelleme gibi bir olay da getirebilir misiniz?
örnek veriyorum dosya yolunu koyduk oradaki mapleri algıladı, kordinat atanmamış maplere yerleştirdiğimiz atlasinfodaki boşluklara göre kordinat atama olayı otomasyonu çok rahatlatır herkesi map eklerken

edit1: hazırlıyorum
edit2: hocam projeye guiyi ekleyip çıktı alabilirseniz müteşekkir olurum.
hocam yapay zeka ile dediğimi yaptım ama gui kısmına koyamadım:
vt: Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Eyvallah dediğin mantıklı yapılabilir bir sistem aslında.
Ama bunu düzgün yapmaası içinrastgele koordinat vermek yerine mevcut atlasinfo yapısını okuması lazım dolu alanları hesaplıması lazım map boyutuna göre boş slot bulması gerekir yoksa çakışma riski artar.

GUI tarafına her mapın atlas haritası önizleme olarak eklenirse “Otomatik Koordinat Düzenle” gibi bir seçenek ekleriz çıktı olarak güncellenmiş atlasinfo.txt alınabilir.
Müsait olduğımda ekliyecem bugün veya yarın güzel öneri için teşekkür ederim.

Ya o an aklımdan ne geçse kaliteli bir şekilde önüme düşüyor çok teşekkür ederim. @Best Studio 👑
Eyvallah cansın kardeşim :)
Paylaşım için teşekkürler. Ellerine sağlık
Eyvallah rica ederim :)
Eline emeğine sağlık abi
Eyvallah Ali kardeşim baştacısın
Eline sağlık, tam olarak böyle bişey arıyordum
Eyvallah işine yaradıysa ne mutlu :)

Eyvallah :)
Paylaşım için Teşekkürler hocam, Ellerinize Sağlık.🤗 server_attr oluşturması ayrı bir güzel olmuş,Diğer türlü çok uğraştırıyordu.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri