- Konular
- 193
- Online süresi
- 2ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 751
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 169
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,150
- DevLira
- 89
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
forumda devden anlıyan yöneticiler varsa seni kaybetmemek için "elinden geleni yapmaları lazm" olmadı sen gerekeni yaparsın. Senin skntı yapmana grk yok hiç takma kafana.kendi açtığım konuları kapattığım için banlandım. Sonra izinsiz yeniden hepsini açtılar. Nasıl bir forum burası tiksindim
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1g 19482s
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 90
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 193
- DevLira
- 18
adama mesaj atıyorum görüp konuları yedeklemeye devam ediyor. Böyle insanlar yönetimde. Daha bir şey söylemeye gerek yokforumda devden anlıyan yöneticiler varsa seni kaybetmemek için "elinden geleni yapmaları lazm" olmadı sen gerekeni yaparsın. Senin skntı yapmana grk yok hiç takma kafana.
@SwordRex utanmaz
- Konular
- 193
- Online süresi
- 2ay 18g
- Reaksiyon Skoru
- 751
- Altın Konu
- 21
- Başarım Puanı
- 169
- TM Yaşı
- 5 Yıl 3 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 1,150
- DevLira
- 89
Amaç orda adamı kaybedelim de dosyaları kaybetmiyelimadama mesaj atıyorum görüp konuları yedeklemeye devam ediyor. Böyle insanlar yönetimde. Daha bir şey söylemeye gerek yok
- Konular
- 6,064
- Online süresi
- 2ay 9g
- Reaksiyon Skoru
- 6,024
- Altın Konu
- 6
- Başarım Puanı
- 511
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 14 Gün
- MmoLira
- 13,099
- DevLira
- 56
Tüm paylaşımları editleme hareketi foruma zarar veren bir davranış. Bu konuda, kim olursa olsun hesabını direkt olarak kapatıyoruz. En başından beri yaptığınız şeyler çok gereksiz. Kurallarımız gereği, başka yerlerde açılan konu bizi kapsamaz. Bizim forumumuzda ilk açılan konu dikkat edilir. Bu konuyu, güzel bir dil ile yaklaşsaydınız çözebilirdik. Tam tersi, forum ortamlarına yeni girmiş küçük çocuk gibi tavırlar sergilediniz. Kurallarımız bellidir, hiç kimse için bunu değiştirmeyeceğiz. Bu tarz hareketlerin önüne geçmek için, kaynakları yedekleme işlemi yapıyoruz.
- Konular
- 8
- Online süresi
- 1g 19482s
- Reaksiyon Skoru
- 151
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 90
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 10 Gün
- MmoLira
- 193
- DevLira
- 18
düzgünce yazılmış ilk mesaj.Tüm paylaşımları editleme hareketi foruma zarar veren bir davranış. Bu konuda, kim olursa olsun hesabını direkt olarak kapatıyoruz. En başından beri yaptığınız şeyler çok gereksiz. Kurallarımız gereği, başka yerlerde açılan konu bizi kapsamaz. Bizim forumumuzda ilk açılan konu dikkat edilir. Bu konuyu, güzel bir dil ile yaklaşsaydınız çözebilirdik. Tam tersi, forum ortamlarına yeni girmiş küçük çocuk gibi tavırlar sergilediniz. Kurallarımız bellidir, hiç kimse için bunu değiştirmeyeceğiz. Bu tarz hareketlerin önüne geçmek için, kaynakları yedekleme işlemi yapıyoruz.
Neden gereği yapılmadı??
İkincisi konuların sahibi benim, ben kapatıyorsam benden izinsiz nasıl açıyorsunuz? Bu mu sizin anlayışınız???
Sistemleri yazan kişi benim, kendi emeğimi savunmak mı gereksiz???
Bunca yıldır bu foruma orijinal içerik veriyorum, bu mu sizin saygınız?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)