Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Auto-OX-Event 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 60
  • Görüntüleme 8K

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

kendi açtığım konuları kapattığım için banlandım. Sonra izinsiz yeniden hepsini açtılar. Nasıl bir forum burası tiksindim
forumda devden anlıyan yöneticiler varsa seni kaybetmemek için "elinden geleni yapmaları lazm" olmadı sen gerekeni yaparsın. Senin skntı yapmana grk yok hiç takma kafana.

forumda devden anlıyan yöneticiler varsa seni kaybetmemek için "elinden geleni yapmaları lazm" olmadı sen gerekeni yaparsın. Senin skntı yapmana grk yok hiç takma kafana.
adama mesaj atıyorum görüp konuları yedeklemeye devam ediyor. Böyle insanlar yönetimde. Daha bir şey söylemeye gerek yok

@SwordRex utanmaz

adama mesaj atıyorum görüp konuları yedeklemeye devam ediyor. Böyle insanlar yönetimde. Daha bir şey söylemeye gerek yok
Amaç orda adamı kaybedelim de dosyaları kaybetmiyelim :) Gerek yok dahasına aynen. Dediğim gibi kendi kafana göre takıl

Kendi konularımı kapatıyorum, o hesabımı banlayıp benden izinsiz konuları yeniden açıyorsunuz.
istemiyorum açılmalarını
@admin @Tungа

kimden izin alıp konuları yedekliyorsun @SwordRex
Tüm paylaşımları editleme hareketi foruma zarar veren bir davranış. Bu konuda, kim olursa olsun hesabını direkt olarak kapatıyoruz. En başından beri yaptığınız şeyler çok gereksiz. Kurallarımız gereği, başka yerlerde açılan konu bizi kapsamaz. Bizim forumumuzda ilk açılan konu dikkat edilir. Bu konuyu, güzel bir dil ile yaklaşsaydınız çözebilirdik. Tam tersi, forum ortamlarına yeni girmiş küçük çocuk gibi tavırlar sergilediniz. Kurallarımız bellidir, hiç kimse için bunu değiştirmeyeceğiz. Bu tarz hareketlerin önüne geçmek için, kaynakları yedekleme işlemi yapıyoruz.

Tüm paylaşımları editleme hareketi foruma zarar veren bir davranış. Bu konuda, kim olursa olsun hesabını direkt olarak kapatıyoruz. En başından beri yaptığınız şeyler çok gereksiz. Kurallarımız gereği, başka yerlerde açılan konu bizi kapsamaz. Bizim forumumuzda ilk açılan konu dikkat edilir. Bu konuyu, güzel bir dil ile yaklaşsaydınız çözebilirdik. Tam tersi, forum ortamlarına yeni girmiş küçük çocuk gibi tavırlar sergilediniz. Kurallarımız bellidir, hiç kimse için bunu değiştirmeyeceğiz. Bu tarz hareketlerin önüne geçmek için, kaynakları yedekleme işlemi yapıyoruz.
düzgünce yazılmış ilk mesaj.
YrB0cR.png

Neden gereği yapılmadı??
İkincisi konuların sahibi benim, ben kapatıyorsam benden izinsiz nasıl açıyorsunuz? Bu mu sizin anlayışınız???

Sistemleri yazan kişi benim, kendi emeğimi savunmak mı gereksiz???

Bunca yıldır bu foruma orijinal içerik veriyorum, bu mu sizin saygınız?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri