- Konular
- 137
- Online süresi
- 2ay 8g
- Reaksiyon Skoru
- 871
- Altın Konu
- 40
- Başarım Puanı
- 246
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 7 Gün
- MmoLira
- 31,553
- DevLira
- 15
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Yaşanabilecek bu gibi durumlar için genelde lisanslama yöntemi kullanılır. Yazdığınız sistemleri paylaşmak istiyorsanız benim düşüncem kendi güvendikleriniz ile paylaşın. Yıllardır bu forumdayım bir çok kullanıcı yalnızca kopyala yapıştır yapıyor. Kimse ne bir yardım ediyor ne de bir fikir verebiliyor. Bu konuda durda arkadaşımızı gayet haklı görüyorum. Burada suçlu olan kendisi değildir. Bir kişi konusunu silmek istiyorsa silebilmelidir lakin turkmmoda konularımızı silemiyoruz.Bir de eğer adam konusunu kendi iradesiyle kapatmak istiyorsa kapatnalıdır. Bunu açmaya kimsenin hakkı ve yetkisi olmamalıdır.
- Konular
- 11
- Online süresi
- 9g 76296s
- Reaksiyon Skoru
- 533
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 191
- TM Yaşı
- 8 Yıl 9 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 3,934
- DevLira
- 0
Geçmiş olsun...
- Konular
- 1,399
- Online süresi
- 1y 29g
- Reaksiyon Skoru
- 7,089
- Altın Konu
- 306
- Başarım Puanı
- 393
- TM Yaşı
- 6 Yıl 3 Ay 9 Gün
- MmoLira
- 3,946
- DevLira
- 15
Eline ve emeğine sağlık teşekkürler
- Konular
- 28
- Online süresi
- 3ay 27g
- Reaksiyon Skoru
- 236
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 129
- TM Yaşı
- 7 Yıl 10 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 4,682
- DevLira
- 0
ADAM emek vermiş sizde çocukça hareketlere gerek yok diyorsunuz. Adam emeğini korumaya çalışıyor gereksiz görüyorsunuz. Ama sizde konuyu korumaya çalışıyorsunuz yedekliyorsunuz. Kim daha çoçuk tartışılır.
Hissediyorum...
Ban comming...
Hissediyorum...
Ban comming...
- Konular
- 50
- Online süresi
- 26g 54000s
- Reaksiyon Skoru
- 735
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 184
- TM Yaşı
- 6 Yıl 2 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 8,731
- DevLira
- 123
Yapılan eleştirileri ve hatayı kabul etmek olgunluktur, yapılan hatayı TurkMMO'daki en önemli devlerden birisinin ( belki de en önemlisi ) tüm hesaplarını banlayarak çözmek nasıl bir yöntem ?
C++ bölümünü takip eden kullanıcılar için editlenen konuların başkaları tarafından tekrar açılmasının önüne geçmek için eski haline getirildiğini unutmayın, bu yanlış bir yöntem değil çünkü kişi ben paylaşımımı silmek istiyorum dese dahi onu kaydetmiş olan biri orijinal konu kapandıktan sonra tekrar paylaşacaktır.Buradaki tek sıkıntı saygı görmesi gereken insanların dahi " kurallardan veya hata bile yapsa yöneticilerden taviz vermeyiz " düşüncesinin ısrarla savunulması, ortada bir hakaret yoksa durda'nın hesapları açılmalıdır.
C++ bölümünü takip eden kullanıcılar için editlenen konuların başkaları tarafından tekrar açılmasının önüne geçmek için eski haline getirildiğini unutmayın, bu yanlış bir yöntem değil çünkü kişi ben paylaşımımı silmek istiyorum dese dahi onu kaydetmiş olan biri orijinal konu kapandıktan sonra tekrar paylaşacaktır.Buradaki tek sıkıntı saygı görmesi gereken insanların dahi " kurallardan veya hata bile yapsa yöneticilerden taviz vermeyiz " düşüncesinin ısrarla savunulması, ortada bir hakaret yoksa durda'nın hesapları açılmalıdır.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)