noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Metin2-Auto-OX-Event 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan durda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 60
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Sırf kendi yaptığı paylaşımı editlediği için üyeleri banlamak çok ağır bir ceza gibi geldi bana neticede içeriği üreten kendisi, platforma değer verip burada paylaşan kendisi editleyip içeriği kaldırdı diyelim konuyu kilitleyip içeriği geri getirmek yetmez mi ? Konuya ilk yaptığım yorumda paylaşım sahiplerine yeterli hakkı vermediğimiz için büyük platformlarda nasıl bir duruma düştüğümüzü yazmıştım hatta bakın bir de örnek vereyim ;

f743515b20215dd7ac44b29f57e0f624.png

Yabancı forumlardan aldığı paylaşımları burada değil sistemi yapanın adını yazmak "Alıntıdır" bile yazmadan sanki kendi yapmış gibi paylaşanlar olduğu sürece (bir çoğu site yönetiminde) bu ön yargıyı kıramayacağız, bunu kırmak için uğraşan insanlara da sahip çıkacağımıza köstek oluyoruz.

Kurallarda bir değişikliğe giderek Alıntı içeriklerde kaynak belirtme zorunluluğu getirmeyi böylelikle yabancı devlerin gözündeki emek hırsızları imajından ülkece kurtulmayı istesem çok mu şey istemiş olurum gerçekten ? Unutmadan az bir sürede olsa bende bu forum için modluk yapmış biri olarak yazıyorum, herşey iyiliğimiz için, saygılar.

Selamlar
Yorumun ilgimi çekti. ona cevap vereyim

Şimdi bu arkadaş forumda onca paylaşım yaptı. karşılığın hem bir çok kitleye ulaştı hemde adı duyuldu. belki bilindik biriydi ama bu platformda paylaşım yaptı ilgisi çevresi bir şekilde arttı.
şimdi sırf bir arkadaşın gazına geldi diye, paylaşımlarını siliyor.
bu konuda kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz, bir konu açıyorsa sonra sırf canı sıkıldı diye siliyorsa bu duruma el koyarız. sende eski bir yönetim üyesisin. zamanında loglarında da belli bu durumdan bir çok arkadaşın konusunu geri getirdin. sebebi neydi ? sadece kuralımız değil.

ban konusunda sana teminat verebilirim. konuları editlendiği için değil, bir admine hareket dolu tehtitler sebebi ile banlandı.

Genelde bu konuya dikkat ediliyor. alıntıdır. çeviridir vs. şeklinde sırf bir arkadaşımız yanlış bir işlem yaptı diye konuyu nerden nereye getirdiniz. şuan yaplan ( senin için olmasa bile ) provakasyondur.

bu konuda netim. daha fazla provakasyon tarzı yorumlar yapılmasın. yok şu oldu yok bu oldu. evet eleştirinizi yapın. ( mt2dev gibi ) ama olay asarıma keserime gelmesin.

bizler nasıl metin2 baştan yazma konusunda yabancı kaynaklara bakıyorsak, onlarda bizim kaynaklarımıza bakıyor ve kendilerince çevirip paylaşıyorlar.

bu provakasyon yapan arkadaşların tüm konularına bakın.. hiç biri kendisi yazmamıştır. yazan varsa bile yabancı forumdan çevirdikleri düzenledikleri kadar tasarlayıp öyle paylaşmıştır.

şimdi bana gelip burada emektir vs. konusundan bahsetmesinler.

neyse sonuç olarak konu artık haddini aşıyor.

bu konu daha fazla devam ederse artık salak saçma konuşan kişileri lforumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım hayatımda hiç bir forum üyesine bu tarz yaklaşmadım ama, sizin yaptıklarınız forumu ve üyelerimi zehirliyor.

saygılarımla,

Aynı olayı bende yaşadım,

Sene 2016-2017 Metin2 ye ara verirken bütün konularımı editledim sonra naptılar gittiler banladılar hesabımı sonra konuları tekrar açtılar. Hangi hesaptan yazarsam yazayım ban yedim ben bu forumda :D. Değişik. Yönetim ekibinde 2-3 kişi dışında adaletli kişilerin olduğuna inanmıyorum.

Çürük temizliği yapılarak atılan kişilerin hepsini geri aldılar. Yönetimi hiç bir zaman beğenmedim beğenmeyeceğim. Yönetime giren biri direk havalanıyor, istediğini yapıyor. Yönetici veya co-admin rütbesine geldin mi zaten havası o kadar çok ki stratosfere çıkıyor.

Bu mesajdan sonra ya banlanırım yada başka bir şey olur.

Konuyu açan şahsı tanımıyorum kişisel olarak ama 2014-2015 senesinden beri forumda ismini, konularını sık sık görüyorum. Hakkın yeniyor kardeşim. Salla gitsin.

@MT2Dev dediklerinize katılıyorum.

Selametle.

Selamlar
Yorumun ilgimi çekti. ona cevap vereyim

Şimdi bu arkadaş forumda onca paylaşım yaptı. karşılığın hem bir çok kitleye ulaştı hemde adı duyuldu. belki bilindik biriydi ama bu platformda paylaşım yaptı ilgisi çevresi bir şekilde arttı.
şimdi sırf bir arkadaşın gazına geldi diye, paylaşımlarını siliyor.
bu konuda kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz, bir konu açıyorsa sonra sırf canı sıkıldı diye siliyorsa bu duruma el koyarız. sende eski bir yönetim üyesisin. zamanında loglarında da belli bu durumdan bir çok arkadaşın konusunu geri getirdin. sebebi neydi ? sadece kuralımız değil.

ban konusunda sana teminat verebilirim. konuları editlendiği için değil, bir admine hareket dolu tehtitler sebebi ile banlandı.

Genelde bu konuya dikkat ediliyor. alıntıdır. çeviridir vs. şeklinde sırf bir arkadaşımız yanlış bir işlem yaptı diye konuyu nerden nereye getirdiniz. şuan yaplan ( senin için olmasa bile ) provakasyondur.

bu konuda netim. daha fazla provakasyon tarzı yorumlar yapılmasın. yok şu oldu yok bu oldu. evet eleştirinizi yapın. ( mt2dev gibi ) ama olay asarıma keserime gelmesin.

bizler nasıl metin2 baştan yazma konusunda yabancı kaynaklara bakıyorsak, onlarda bizim kaynaklarımıza bakıyor ve kendilerince çevirip paylaşıyorlar.

bu provakasyon yapan arkadaşların tüm konularına bakın.. hiç biri kendisi yazmamıştır. yazan varsa bile yabancı forumdan çevirdikleri düzenledikleri kadar tasarlayıp öyle paylaşmıştır.

şimdi bana gelip burada emektir vs. konusundan bahsetmesinler.

neyse sonuç olarak konu artık haddini aşıyor.

bu konu daha fazla devam ederse artık salak saçma konuşan kişileri lforumdan uzaklaştırmak zorunda kalacağım hayatımda hiç bir forum üyesine bu tarz yaklaşmadım ama, sizin yaptıklarınız forumu ve üyelerimi zehirliyor.

saygılarımla,

Konu çok başka yere evriliyor, benim kesinlikle provakasyon yada kötüleme gibi bir niyetim yada amacım yok bu konuyu es geçerek az önceki yorumda esas olarak söylemek istediğim şeye cevap alamadım onu tekrarlayayım, yabancı forumlara girip bakabilirsiniz eğer başka bir forumdan konu alıntısı yapılmışsa konunun başında veya sonunda görünecek boyutlarla sistemin yapımcısı ve site referansı verilir ( Örneğin ; MT2Dev - TurkMMO'dan Alıntıdır. ) Bence bizimde foruma böyle bir kural getirmemiz gerek yani örneğin şuan bu yorumu okuyan herkes girip forumda paylaştığım konulara baksınlar hepsinde konuyu alıntıladığım kişilerin ismi yazıyor bence bunun kural olması lazım ki emek verip sistem yazan arkadaşların hakkını forum olarak koruyalım, biz emeğe saygı gösterirsek yabancılardan da aynı saygıyı görürüz.Umarım doğru anlaşılmışımdır, saygılar.

Konu çok başka yere evriliyor, benim kesinlikle provakasyon yada kötüleme gibi bir niyetim yada amacım yok bu konuyu es geçerek az önceki yorumda esas olarak söylemek istediğim şeye cevap alamadım onu tekrarlayayım, yabancı forumlara girip bakabilirsiniz eğer başka bir forumdan konu alıntısı yapılmışsa konunun başında veya sonunda görünecek boyutlarla sistemin yapımcısı ve site referansı verilir ( Örneğin ; MT2Dev - TurkMMO'dan Alıntıdır. ) Bence bizimde foruma böyle bir kural getirmemiz gerek yani örneğin şuan bu yorumu okuyan herkes girip forumda paylaştığım konulara baksınlar hepsinde konuyu alıntıladığım kişilerin ismi yazıyor bence bunun kural olması lazım ki emek verip sistem yazan arkadaşların hakkını forum olarak koruyalım, biz emeğe saygı gösterirsek yabancılardan da aynı saygıyı görürüz.Umarım doğru anlaşılmışımdır, saygılar.

Merhaba,

Başka platformlarda paylaşılan konular bu foruma taşındığı zaman konu altında sistem kime ait yazılıyor burada herkes turkmmonun tarafsız bir forum olduğunu biliyor orada kendi dilini bile konuşamıyorsun konuştuğun an cezai işlem uygulanıyor bizim burada yabancı yönetim üyeimiz dahi var @Alexander2020 başka platformları örnek almamalısınız Bizzat yöneticimiz konu sahibine yazması dahilinde konuları editlemesi hiç etik değil sende yönetim üyesiydin burada iyi bilirsin Geliştiriciyi kırmamak adına konusu aktif edildi daha sonra yönetici arkadaşımız konusunu kapatmasına rağmen muhammed tüm konularını editledi ve gerekli işlem sağlandı

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri