HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
beyler sene 2008 falan olması lazım cixcocuk'un bi hilesi vardı açtığımız zaman siyah ekran üzerine sırtında dövme olan bi kadın fotoğrafı çıkıyordu hatırlayan var mı? o fotoğrafı arıyorum bulamadım bir türlü çok nostaljik bir fotoğraftı.
edit: fotoğraftaki kadın ninja veya savaşçıydı sanırım
edit: fotoğraftaki kadın ninja veya savaşçıydı sanırım
reis kaç kere yaptım zaten öyle çıkacak olsa buraya yazmamgoogle images search olarak arat bunu <3
arattıgın parametre sonucları tamamen yakın gecmıs te cıkar cıkan sonucların en sonlarına dogru gıtreis kaç kere yaptım zaten öyle çıkacak olsa buraya yazmam
Dostum bahsettiğin hile multihack 4.5.1 muz hilesi diye de bilinir çok kullanmıştım 2006-2010 aralarında...
çekmeli ve çekmesiz versiyonları vardı çekmeli versiyonunu bulmak çok zordu o zamanlar çekmeye vip hile gözüyle bakılıyordu güzel zamanlardı
Youtubeda videolarda belki karşıma çıkar diye aradım fakat görseli bulamadım.
çekmeli ve çekmesiz versiyonları vardı çekmeli versiyonunu bulmak çok zordu o zamanlar çekmeye vip hile gözüyle bakılıyordu güzel zamanlardı

Youtubeda videolarda belki karşıma çıkar diye aradım fakat görseli bulamadım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)