farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Gamebilişim bana sövdü gir içeri xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 67oguz67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

ben kadir can abdik tam tarih vermicem yanlış olur gamebilisimden site + metin2 pvp kiraladım parayı yatırana kadar herşey olur diyorlar oyunu kurdular adamlar ilgisiz başından sağıyor benim hakkımı yediler parayı yatırmadan önce ben site yapmaktan anlamam site yazılarını size yollarım siz yaparsınız dedim ama gamebilisim bana hazır birinin panelini verdi hiçbir yazı yok eski panelin sahibinin serverının yazıları duruyor site www.reellemt2.com oyunu aldım ve bu ilgisizlikten dolayı başkalarına sunmadım gerçekten çok ayıp arkadaşlar gelicek kullanıcıların memnuniyeti benim için önemli para iade veya 1 aylık server geri istiyorum serverı verıceksenızde ilgilencekseniz verin gerçekten hiç memnun kalmadım soru soruyorum herşey not defterinde var diyosunuz parayı alamdan önce herşey var aldıktan sorna hiçbişe yok sizde gerçek bu banka masrafarıyla 100 ytl gitmiştir 1 kere giremedim servera zaten 1. köy ve 2. köy dışı bug herşeyle ilgilenicez başta diyen sizdiniz boşu boşuna benim paramı yediniz

Bu küfür hiç hoş değil.Siz sanırım tek kişi çalışıyorsunuz.Müşteri her zaman haklıdır felsefesini kesinlikle unutmayınız.

bilteksis - erdem bey metin2 işine bulaşmakla hata yaptınız yakında sözüme inanırsınız isterseniz bütün sunucuları devredim size bu cocuklarla ugraşmaktan yemin ediyorum bıktım .

tek kişi değil 4 kişiyiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri