Sevdamsın 1
Sevdamsın
mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Best Studio 1
Best Studio
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Gamebilişim bana sövdü gir içeri xD

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 67oguz67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 59
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

bak gökcan mısın yada hanqi görevliysen bnm vps bilip bilmediğimi ve beni sorgulamaya hakkın yok.. ona bakarsan 3 tane server aldım 5 yapınca buraya hangisinin en iyi olduğuınu söylicm adam gibi durup bana küfretmeseydiniz bnlar olmıcaktı anca ticket closed veya ticket kapatıldı dimi? hadi söylesene

şu game bilişim şimdi baan saydırmayın 77 ytlmi yediniiz serverı açtınız iyi güzel ilgilencem deidniz yok 60 ytl yatırdım servera giremiyorum site yaplım dediniz 17 ytl daha yatırdım sorna siteyi yapmadınız uğaşamam deniz sen yap dediniz sorna msnden engellediniz ilgilenemdiiz 1 ay server gitti öle hala konuşabilcekmsiniz?

Şimdi oyunbilişim görevlisi bu oqzhn sana saygısızlıkmı ypmş ve sen bunun diyelmki 11 yaşnda oldugunu biliyorsn o zamn suç sende madem bu bu kadar kücük o zaman sen bazı şeyleri alttan almasınıda bileceksn ha 3 format hakkı var siz 2 kere atmsnz 3.yücde attın ondan sonra gelip knşrsa sizde gerekli ticketleri paylaşrsnz yani siz hakkı olanı verin gerisine karışmayın ama hakkını vermiyorsanız burada suclu olan sizsiniz zaten . . . ! ! !

şu game bilişim şimdi baan saydırmayın 77 ytlmi yediniiz serverı açtınız iyi güzel ilgilencem deidniz yok 60 ytl yatırdım servera giremiyorum site yaplım dediniz 17 ytl daha yatırdım sorna siteyi yapmadınız uğaşamam deniz sen yap dediniz sorna msnden engellediniz ilgilenemdiiz 1 ay server gitti öle hala konuşabilcekmsiniz?

isim soy isim alayım.

görüo musn adill abi sen yöneticisin diye yalaka işte naaparsın bana yapmaz işte böyle bi şirket bunlar kimse memn un değil ben küçüğüm takan yok dimi oyun bilişim biz küçüğüz ne olacak bizdennn bişi yapamam zaten dimi gamebilişim :@

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri