- Konular
- 123
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Gamebilişim serverımda bana hiç yardım etmedi navicatı aldı ve putty şifreyi değiştirdi bende ticket attım iyi okuyun buraları....
------------
yeter lan benden günah gitti sizi şikayet edecem yaptığınız herşeyi biliyorm mahkemede görüşürüz sizinle benim küçük oynayacağımı sanma öyle büyük oynarım ki hayatınız kayar şimdi görüşecez yeter lan sizin gibi bi sunucya kalmadık paramı istiyorum yada sunucu eğer ikiside olmazsa mahkemede 1.500 ünü alırım emin ol....!! dedim ben onlarda
etmezsen ________ cocugusun kapattım makinanı kurulumu yarıda kesip dedi bilişim amirlerine şikayette bulundum hadi bakalım gamebilişim kim kiminle oynuo
------
inanmayan varsa pimp_67@hotmail.com.tr eklesin ve teamden gösteriyim
linki göremeyenler http://img839.imageshack.us/i/yuhh.png/ den bakabilir
------------
yeter lan benden günah gitti sizi şikayet edecem yaptığınız herşeyi biliyorm mahkemede görüşürüz sizinle benim küçük oynayacağımı sanma öyle büyük oynarım ki hayatınız kayar şimdi görüşecez yeter lan sizin gibi bi sunucya kalmadık paramı istiyorum yada sunucu eğer ikiside olmazsa mahkemede 1.500 ünü alırım emin ol....!! dedim ben onlarda
etmezsen ________ cocugusun kapattım makinanı kurulumu yarıda kesip dedi bilişim amirlerine şikayette bulundum hadi bakalım gamebilişim kim kiminle oynuo
------
inanmayan varsa pimp_67@hotmail.com.tr eklesin ve teamden gösteriyim
Son düzenleme:
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 6 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 70
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
evet game bilisim sitesinde 1 hafta içinde para iade die yazıyor ama bu kardesımle msnden görüstüm 1 hafta olmadan daha parayı vermemişler. Game Bılısımı kınıyorum. Bi sorun olunca sabahtan aksama kadar urastırıyorlar bazen! yazık ya kardesım üzülme 

- Konular
- 123
- Reaksiyon Skoru
- 10
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 1 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 97
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
biliorm banlanacam ama bu forum güzeldi ya
sağol enes abi
sağol enes abi- Katılım
- 3 Şub 2010
- Konular
- 132
- Reaksiyon Skoru
- 55
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 122
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
lan olm kendiniz bozuonuz vpsleri sifreleri baskalarına verionuz sonra gamebilisim söle böle sizin neyinize bilmeden vps kurmak yönetmek.sonra sıkayet edecem yok bunu edecem die laf edionuz.sorunun varsa git ticket at yada suc duyurusunda bulun.burası vps alım-satım icin acılmsı bı bolum
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...