Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Gamebilişim serverımda bana hiç yardım etmedi navicatı aldı ve putty şifreyi değiştirdi bende ticket attım iyi okuyun buraları....
------------
yeter lan benden günah gitti sizi şikayet edecem yaptığınız herşeyi biliyorm mahkemede görüşürüz sizinle benim küçük oynayacağımı sanma öyle büyük oynarım ki hayatınız kayar şimdi görüşecez yeter lan sizin gibi bi sunucya kalmadık paramı istiyorum yada sunucu eğer ikiside olmazsa mahkemede 1.500 ünü alırım emin ol....!! dedim ben onlarda etmezsen ________ cocugusun kapattım makinanı kurulumu yarıda kesip dedi bilişim amirlerine şikayette bulundum hadi bakalım gamebilişim kim kiminle oynuo turkmmo
------------
yeter lan benden günah gitti sizi şikayet edecem yaptığınız herşeyi biliyorm mahkemede görüşürüz sizinle benim küçük oynayacağımı sanma öyle büyük oynarım ki hayatınız kayar şimdi görüşecez yeter lan sizin gibi bi sunucya kalmadık paramı istiyorum yada sunucu eğer ikiside olmazsa mahkemede 1.500 ünü alırım emin ol....!! dedim ben onlarda etmezsen ________ cocugusun kapattım makinanı kurulumu yarıda kesip dedi bilişim amirlerine şikayette bulundum hadi bakalım gamebilişim kim kiminle oynuo turkmmo
valla akrabağ olacaz az daha şikayet eden olursa bu iem ile adamlar haftada bi arıyo anlatıyorum anlıyorum sizide diyor kapatıyor ben seni şikayet edersem anan ağlar o laflarından dolayı haberin olsun tckimlik adres telno herşeyiniz kayıt altına giriyor bizimle yaptıgınız görüşmelerde
selametle.
selametle.
lan adam gibi konuşsana kendini bişi sanma snn artistliqn anca kücüklere gülüm gel msne adam qibi konş pimp_67@hotmail.com.tr
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)