HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
büyüklügün kücüklügün önemli degil saygın önemli olan.
kimin saygılı kimin sevgili olduğunu gayet iyi biliorz sen hiç kafanı yorma siz anca bnm qibi ufaklara artistlenirsnz adill abiye isim soyism direk bana 3-4 saat sonra dimi format bile atmıosnz yuhhh bee
Oyun bilişim şimdi bu sw bnm ve kardeşmndi bn ve oqzhanin oqzhn kardşm olr.
Ben tatile gitmştm servermi ozana emanet etmştm ama geldigimde siz serveri kapatmştnz neden die soruyrm sebebi yk .S
Tamam oo küçüktür size saygızılık yapmş dedim son bi hakkımız var dedim artık serverimizi açın dedim siz gene konuyu kapattınız okumadan ben oqzhanun abisym serveri sizden son kez istiyrm oqzhanla görşmeyn diyorum ama gene cevp yok neden ????
İnanmadinizmı verin destek msnesini eklym knşak ama son bi şans verin oda bna ozana degil . . . ! ! !
Ben tatile gitmştm servermi ozana emanet etmştm ama geldigimde siz serveri kapatmştnz neden die soruyrm sebebi yk .S
Tamam oo küçüktür size saygızılık yapmş dedim son bi hakkımız var dedim artık serverimizi açın dedim siz gene konuyu kapattınız okumadan ben oqzhanun abisym serveri sizden son kez istiyrm oqzhanla görşmeyn diyorum ama gene cevp yok neden ????
İnanmadinizmı verin destek msnesini eklym knşak ama son bi şans verin oda bna ozana degil . . . ! ! !
Bu küfür hiç hoş değil.Siz sanırım tek kişi çalışıyorsunuz.Müşteri her zaman haklıdır felsefesini kesinlikle unutmayınız.
sahte turkmmo admin msn siyle gelip oyun oynuyorlar daha ne beklersin bunlardan siz konusmaya devam edin kolay gelsin 

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...