- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Olay basit DBManageri std::unique veya std::auto ya dönüştüreceksiniz.
Örnek bırakıyorum örnekten bakarak kendi filesinizde işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Örnek bırakıyorum örnekten bakarak kendi filesinizde işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Kod:
DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE new_petsystem SET name = '%s' WHERE id = '%d'", szEscapedName, item->GetID());
Kod:
std::unique_ptr<SQLMsg> pMsg(DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE new_petsystem SET name = '%s' WHERE id = '%d'", szEscapedName, item->GetID()));
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
std başlıktır. unique_ptr ve auto_ptr de bu başlığın alt başlıkları diyebiliriz.Fark edermi herkesin anlayabileceği bir başlık attığımı düşünüyorum
Ayrıca;
c++11 alt sürüm için: auto_ptr
c++11 üst sürüm için : unique_ptr kullanmalısın
DirectQuery fonksiyonu da zaten bir pointer fonksiyonu ama standart pointerların aksine smart pointerlar işlevini tamamladıktan sonra ramden silindiği için manuel olarak temizlenmeye ihtiyaç duymuyor. Eski pointerdan kalan ve ramde bulunmayan bir değerin silinmeye çalışılması emin olmamakla beraber Memory corruption yol açabileceğini düşünüyorum. Ama yine söylüyorum bu konuda çok iyi değilim elbet daha iyi bilen vardır ve en doğrusunu belirtir.Pointer ne işe yarıyor başımıza sorun oluştururmu tarzında sorular sorulmasından çekindiğim için böyle yazdım
Tamamdır kankam iyi çalışmalar xdBen biliyorum knk bunları ben insanlar anlasın diye böyle anlaşılabilir bir başlık attım zaten bu konuyla hitap ettiğim kısım bu işlere yeni başlayan yeni yeni öğrenmeye başlayan kısım varıpta sana pointeri dbmanageri stdnin ne demek olduğunu unuiqe veya autonun nerede veya c11 altını üstünü öğretecek halim yok
Pardon kodun üstüne dikkat etmedimnasıl tanımsız char szQuery[QUERY_MAX_LEN]; burada tanımlı QUERY_MAX_LEN commonda tanımlı
Paylaşım için teşekkürler. Queryleri smart pointer aracılığıyla göndermek daha iyi bir başlık olabilir sanki.
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 6,859
- DevLira
- 21
Std ?
Pointer kanka o
Pointer kanka o
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Fark edermi herkesin anlayabileceği bir başlık attığımı düşünüyorumStd ?
Pointer kanka o
- Konular
- 37
- Çözüm
- 6
- Online süresi
- 24d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 185
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 169
- MmoLira
- 6,859
- DevLira
- 21
std başlıktır. unique_ptr ve auto_ptr de bu başlığın alt başlıkları diyebiliriz.Fark edermi herkesin anlayabileceği bir başlık attığımı düşünüyorum
Ayrıca;
- Konular
- 65
- Çözüm
- 12
- Online süresi
- 1mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 619
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 201
- MmoLira
- 2,443
- DevLira
- 82
Ben biliyorum knk bunları ben insanlar anlasın diye böyle anlaşılabilir bir başlık attım zaten bu konuyla hitap ettiğim kısım bu işlere yeni başlayan yeni yeni öğrenmeye başlayan kısım varıpta sana pointeri dbmanageri stdnin ne demek olduğunu unuiqe veya autonun nerede kullanılacağını veya c11 altını üstünü öğretecek halim yokstd başlıktır. unique_ptr ve auto_ptr de bu başlığın alt başlıkları diyebiliriz.
Ayrıca;
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)