Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sungmahe cehennem kulesi Ödüller

Kronikmorgan

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
17
Online süresi
3g 64845s
Reaksiyon Skoru
55
Altın Konu
0
Başarım Puanı
36
TM Yaşı
10 Ay 20 Gün
MmoLira
344
DevLira
27

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Ödüllerin otomatik olarak her kat atladığında oyuncunun mailbox sistemine düşmesini sağlar kendinize göre düzenleyiniz.

dosyanın en sonuna ekleyin bunu

ödüllerin olduğu kısıma bunu ekleyin her bossu öldürdüğünüz yere bunu ekleyin

SmhT::instance().GiveReward(pkOwner, currentFloor);
bu kod bos kesildiği zaman tetiklenir

if (currentRoom == 3)
{
LPCHARACTER pkOwner = CHARACTER_MANAGER::instance().FindByPID(m_dwOwnerPID);
if (pkOwner)
{
SmhT::instance().GiveReward(pkOwner, currentFloor);

if (currentFloor >= pkOwner->GetSungmaCheckpoint())
{
pkOwner->SetSungmaCheckpoint(currentFloor + 1);

char szQuery[256];
snprintf(szQuery, sizeof(szQuery), "UPDATE player.player SET sungma_last_checkpoint = %d WHERE id = %u",
currentFloor + 1, pkOwner->GetPlayerID());
DBManager::instance().DirectQuery(szQuery);
}
}
}
örnek olması için

bir event açın ve üzerinde değişikliklerinizi kendinize göre düzenleyebilirsiniz..

Son düzenleme:
Paylaşım için teşekkürler. Anlatımı biraz detaylı olarak anlatırsanız bilmeyen arkadaşlarımızı daha güzel yönlendirmiş olacağınızı düşünüyorum.

Paylaşım için teşekkürler. Anlatımı biraz detaylı olarak anlatırsanız bilmeyen arkadaşlarımızı daha güzel yönlendirmiş olacağınızı düşünüyorum.
güncelledim ama herkezde farklı olabilir o yüzden kendilerine göre düzenlemelerini istedim ben kat mekaniğini tamamen regen olarak ayarladıığım için birde kat hafızası ekledim sisteme kaçıncı katta kaldı ise oyuncu o kata tekrardan girmesi için yapmıştım normal mekanikler tamamen değiştirildi official yapı için sezonluk ayarladım

güncelledim ama herkezde farklı olabilir o yüzden kendilerine göre düzenlemelerini istedim ben kat mekaniğini tamamen regen olarak ayarladıığım için birde kat hafızası ekledim sisteme kaçıncı katta kaldı ise oyuncu o kata tekrardan girmesi için yapmıştım normal mekanikler tamamen değiştirildi official yapı için sezonluk ayarladım
Elleriniz dert görmesin :)

Paylaşım için teşekkürler.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri