C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

DB Manageri STD'ye değiştirme

Konular
65
Çözüm
12
Online süresi
1mo 3d
Reaksiyon Skoru
619
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 6 Ay 19 Gün
Başarım Puanı
201
MmoLira
2,443
DevLira
82
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Olay basit DBManageri std::unique veya std::auto ya dönüştüreceksiniz.

Örnek bırakıyorum örnekten bakarak kendi filesinizde işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Kod:
DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE new_petsystem SET name = '%s' WHERE id = '%d'", szEscapedName, item->GetID());

Kod:
std::unique_ptr<SQLMsg> pMsg(DBManager::instance().DirectQuery("UPDATE new_petsystem SET name = '%s' WHERE id = '%d'", szEscapedName, item->GetID()));

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Pointer ne işe yarıyor başımıza sorun oluştururmu tarzında sorular sorulmasından çekindiğim için böyle yazdım
DirectQuery fonksiyonu da zaten bir pointer fonksiyonu ama standart pointerların aksine smart pointerlar işlevini tamamladıktan sonra ramden silindiği için manuel olarak temizlenmeye ihtiyaç duymuyor. Eski pointerdan kalan ve ramde bulunmayan bir değerin silinmeye çalışılması emin olmamakla beraber Memory corruption yol açabileceğini düşünüyorum. Ama yine söylüyorum bu konuda çok iyi değilim elbet daha iyi bilen vardır ve en doğrusunu belirtir.
Ben biliyorum knk bunları ben insanlar anlasın diye böyle anlaşılabilir bir başlık attım zaten bu konuyla hitap ettiğim kısım bu işlere yeni başlayan yeni yeni öğrenmeye başlayan kısım varıpta sana pointeri dbmanageri stdnin ne demek olduğunu unuiqe veya autonun nerede veya c11 altını üstünü öğretecek halim yok
Tamamdır kankam iyi çalışmalar xd
Fark edermi herkesin anlayabileceği bir başlık attığımı düşünüyorum
std başlıktır. unique_ptr ve auto_ptr de bu başlığın alt başlıkları diyebiliriz.

Ayrıca;

c++11 alt sürüm için: auto_ptr
c++11 üst sürüm için : unique_ptr kullanmalısın

std başlıktır. unique_ptr ve auto_ptr de bu başlığın alt başlıkları diyebiliriz.

Ayrıca;

c++11 alt sürüm için: auto_ptr
c++11 üst sürüm için : unique_ptr kullanmalısın
Ben biliyorum knk bunları ben insanlar anlasın diye böyle anlaşılabilir bir başlık attım zaten bu konuyla hitap ettiğim kısım bu işlere yeni başlayan yeni yeni öğrenmeye başlayan kısım varıpta sana pointeri dbmanageri stdnin ne demek olduğunu unuiqe veya autonun nerede kullanılacağını veya c11 altını üstünü öğretecek halim yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri