InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Piyango, çekiliş sistemi 1.0

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler.

Nasıl olduğunu bilmesem de wareze düştüğü için paylaşıyorum.
Sistem tarafımca @NeferSovo; için yapılmıştır.

38062_5ae8c9089ff617f3747a5d4f08abcdd6.png

Eksik Düzenlemeler:​
eyw

Sistemin çalışma mantığının böyle olmasını ben istemiştim buraktan, burağın forumdaki konusunda yaptığı sistemlere bir bak aklının almayacağı şeyleri yapabilcek bir kabiliyeti var. Benim iki sunucumda da sorunsuz çalışıyor hadi diyelim bu konuda eksik paylaşılmış gidip milat2 den bile düzgün sökemiyorsan sana kim ne yapsın, sırf bu sistem için files indirdiğini söyleyip bir şeyi beceremedikten sonra yazdığın kelimelere bak komik bir durumdasın.
takmayın çoluğu çocuğu kardeşim ya developııır onlar..

Paylaşım için teşekkürler.

Sistemin çalışma mantığının böyle olmasını ben istemiştim buraktan, burağın forumdaki konusunda yaptığı sistemlere bir bak aklının almayacağı şeyleri yapabilcek bir kabiliyeti var. Benim iki sunucumda da sorunsuz çalışıyor hadi diyelim bu konuda eksik paylaşılmış gidip milat2 den bile düzgün sökemiyorsan sana kim ne yapsın, sırf bu sistem için files indirdiğini söyleyip bir şeyi beceremedikten sonra yazdığın kelimelere bak komik bir durumdasın.
Öylemi abisi aklımın alamıcağını şeyleri yapıyor fakat müşterileri gelip bana ondan şu sistemi aldım bugtan geççilmiyor kullanılmadı gibi şeyler söylüyordular nedense neyse bunları geçelim Benim neler yapabildiklerim ve neler yapabilceklerimi senin aklın ve kabiliyetin almaz abisi tamam mı sen git Kumda oyna lütfen Benimle diyaloğa girebilcek bir seviyeede değilsin şuanda

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri