Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Piyango, çekiliş sistemi 1.0

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Eksik Düzenlemeler:​
service.h Ekle:
#define LOTTERY

c++11 ve üzeri için:
std::auto_ptr
değiştir:
std::unique_ptr
@canTolip memnun olacağını düşündüğüm için konuya ekliyorum.

güzelmiş elinize sağlık sadece merak ettiğim bir şey var neden npcden satın alarak katılıyor şeklinde yazdın böyle bileti kullanınca katılabileceği sorasında daha kullanamıyacağın şekilde ayarlanabilirdi sadece sormak istedim ben o şekilde yapmayı düşüyorum tekrarda teşekkürler.

Paylaşım için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler sistemin çalıştığı denendi ve altın konu olarak işaretlendi

He aynen aynen Olay benim çalıştırıp çalıştırmamam değil İlk defa birşey eklemiyoruz paylaştığı sistem bile değil quest tamamen .fakat quest olduğu halde çalışmadığını beyan ettim . Eksikleri mevcut olduğunu söyledim Hemen tabiirri beceriksziliğe getirmiş arkadaş :) aynnen öyle aynennnnnn...
Sistemin çalışma mantığının böyle olmasını ben istemiştim buraktan, burağın forumdaki konusunda yaptığı sistemlere bir bak aklının almayacağı şeyleri yapabilcek bir kabiliyeti var. Benim iki sunucumda da sorunsuz çalışıyor hadi diyelim bu konuda eksik paylaşılmış gidip milat2 den bile düzgün sökemiyorsan sana kim ne yapsın, sırf bu sistem için files indirdiğini söyleyip bir şeyi beceremedikten sonra yazdığın kelimelere bak komik bir durumdasın.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri