- Konular
- 179
- Online süresi
- 1mo 24d
- Reaksiyon Skoru
- 123
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 156
- MmoLira
- 704
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Paylaşım için teşekkürler Burak. Ek olarak bu Tuncer midir nedir böyle kişilerin forumda barındırılması cidden saçmalık.. Warez sistemlerle files hazırlayıp satış yapıyorlar konuya çalışmıyor diyor yazık vallahi..
- Konular
- 293
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 6mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 983
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 242
- MmoLira
- 5,783
- DevLira
- 9
Paylaşım için teşekkürler Burak. Ek olarak bu Tuncer midir nedir böyle kişilerin forumda barındırılması cidden saçmalık.. Warez sistemlerle files hazırlayıp satış yapıyorlar konuya çalışmıyor diyor yazık vallahi..
Varez sistem dediğiniz sitemleri el altından gariplere satanlar siz ,Milleti tokatlayan siz, Ben Eklediğim herşeyi kendi projeme ekliyorum. Bilip bilmeden yorum yapma abisi .Bu Piyasadaki tüm serverler paylaşılmış sistemler kullanmakta. Kendinizi birşey sanmayın.
Kullandığım bazı sistemler kullanılmış olabilir ama Sorunsuz olmasıdır önemli olan. Senin veya senin gibiler gibi forumdan alıp şappurşuppur ekleyip Core görmüyoruz. Önce Bir Biraz büyü Senin Kim Olduğunuda iyi biliyorum merak etme Milleti El altından varez fileslerinizi kakalamaya çalışmayın.. Dahada Yorum yapamyacağım
Son düzenleme:
- Konular
- 715
- Çözüm
- 47
- Online süresi
- 6mo 20d
- Reaksiyon Skoru
- 2,110
- Altın Konu
- 34
- Başarım Puanı
- 309
- MmoLira
- 19,559
- DevLira
- 122
Sistemi ekledim bir iki düzenlemeyle çalışır hale geldi paylaşım için teşekkürler.
- Konular
- 38
- Çözüm
- 3
- Online süresi
- 3mo 28d
- Reaksiyon Skoru
- 961
- Altın Konu
- 2
- TM Yaşı
- 9 Yıl 4 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 193
- MmoLira
- 10,536
- DevLira
- 39
Şimdi, ben arkadaşı tanımıyorum açıkçası, sistem çalışmıyor bozuk yerine, böyle böyle hatam var deseydi yardımcı olacaktım da her neyse. Konuşmalarından bir şey bilmediğini belli etti arkadaş. Tamam bilmemesi ayıp değil fakat kodlar questlua cpp'lerinin içinde olduğu için quest sanıp karalamak çok vahim bir durum...when 20419.chat."<GM> Katılımları Temizle " with pc.is_gm() begin
lottery_clear_tickets()
end
when 20419.chat."<GM> Kazananları Çek " with pc.is_gm() begin
if lottery_get_winners() == 1 then
say("İşlem tamam. ")
else
say("Bir hata oluştu, sanırım katılım az.[ENTER]En az 5 olmalı. ")
end
end
Bumu quest lua güldüm sadece adama sana az bile laf etmiş sana söyliyimde ben olsam kaldırırım konuyu sizin gibilerini görünce![]()
- Konular
- 293
- Çözüm
- 40
- Online süresi
- 6mo 2d
- Reaksiyon Skoru
- 983
- Altın Konu
- 3
- TM Yaşı
- 8 Yıl 6 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 242
- MmoLira
- 5,783
- DevLira
- 9
Şimdi, ben arkadaşı tanımıyorum açıkçası, sistem çalışmıyor bozuk yerine, böyle böyle hatam var deseydi yardımcı olacaktım da her neyse. Konuşmalarından bir şey bilmediğini belli etti arkadaş. Tamam bilmemesi ayıp değil fakat kodlar questlua cpp'lerinin içinde olduğu için quest sanıp karalamak çok vahim bir durum...
Ben questlua dan dolayı quest demedim bilip bilmeden konuşmayın herşeyi sistem oluşturmuşsunuz kafanızda. Aynen konuşmalarımdan hiçbirşey bilmediğim belli oluyor
Aynen aynen size en güzel cevap aynenn aynnnnnnnnn 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)