Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

Altın Konu Piyango, çekiliş sistemi 1.0

indirmek için izniniz yok

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Paylaşım için teşekkürler

Sorunlu işleri izleme şefi felansın sen herhalde hep sana geliyorlar şimdi ben bunu yazdım illaki sallarsın yok senin iş böyleydi yok işte böyle oldu gibi senin kendini savunacak bir başarın yok 600 online görmüş bir filesin vardı oxdan foto çekmiş bönüm 1500 onlaynım oldu sizin boşorunuz yok diyip durursun senin ömründe görmediğin göremeyeceğin online görmüş başarıları var laf ettiğin adamlar millete sallamayı bırakda işine bak biraz işin gücün alavera dalavera başka bişey yok
Boş konuşuyorsun abisi . Paraya taban varını yoğunu para için ortaya koyan milleti dolandıdan mehmetcanyk :D
Sen ancak milleti dolandırarak onların başarılarıyla millete hava atarsın :D Her paylaşılan filesin için :D coreler dolu diyorsun
Bak şimdi Grandia filesin paylaşıldıktan sonra Satışa tekrardan files koydun dimi milatın eski halini felan Satıyordunya :D şimdi files varezlenince neden konulara kullanılmaz birsürü coreler mevcut diyip filesi kullanmasınlar diye yanıyorsun. ancak abilerine yalvararaak Bişeyler yaparsın eminim sistemlerinide abilerine ekletiyorsundur. işine bak dengim değilsin. Başkasının Şeyiyle Gerdeğe girilmez anlarsın.

Boş konuşuyorsun abisi . Paraya taban varını yoğunu para için ortaya koyan milleti dolandıdan mehmetcanyk :D
Sen ancak milleti dolandırarak onların başarılarıyla millete hava atarsın :D Her paylaşılan filesin için :D coreler dolu diyorsun
Bak şimdi Grandia filesin paylaşıldıktan sonra Satışa tekrardan files koydun dimi milatın eski halini felan Satıyordunya :D şimdi files varezlenince neden konulara kullanılmaz birsürü coreler mevcut diyip filesi kullanmasınlar diye yanıyorsun. ancak abilerine yalvararaak Bişeyler yaparsın eminim sistemlerinide abilerine ekletiyorsundur. işine bak dengim değilsin. Başkasının Şeyiyle Gerdeğe girilmez anlarsın.
Haha Senin gibi küçük bir çocuğa belki arlanırda utanırda düzelir diye yazdımda senden bişey çıkmaz umutsuz vakasın benim neler yapabildiğimi kriz anlarını nasıl yönetebildiğimi herkez çok iyi biliyor 200 onlineli server açmıştın girişlerde problem var diye beni arıyordun gözümsün gelde bak diye yalvariyordun 200 onlineden bahsediyoruz ben 4300 küsürat oyuncu olan serverde zevkine vrunner kapatan birisiyim benim dengim olamazsın filesime o kadar güveniyorum ki asla beni yarı yolda bırakmadı ve benden başkada kimse hayrını göremedi bu fileste öyle bir güzellik var işte çöp filesine localde benim filesten sistem sökmelere dewamke 😉

Cidden acınasısın abisi.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri