bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Altın Konu Piyango, çekiliş sistemi 1.0

indirmek için izniniz yok

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

takmayın çoluğu çocuğu kardeşim ya developııır onlar..
Senin gibi dolandırıcı Olmaktan iyidir herşey rahat ol sahte hesaplara bürünüp varez filesleri millete kakalayan çocuk :)

A
Öylemi abisi aklımın alamıcağını şeyleri yapıyor fakat müşterileri gelip bana ondan şu sistemi aldım bugtan geççilmiyor kullanılmadı gibi şeyler söylüyordular nedense neyse bunları geçelim Benim neler yapabildiklerim ve neler yapabilceklerimi senin aklın ve kabiliyetin almaz abisi tamam mı sen git Kumda oyna lütfen Benimle diyaloğa girebilcek bir seviyeede değilsin şuanda
abisi diyorsun da ağzın daha süt kokuyor düzgün bir şekilde konuşmayı bile beceremiyorsun. Senin yapabileceklerini aklım gayet alıyor birçok örneği var mesela bilişimlere warezden topladığın sistemler ile files satmak gibi 😂 anlam veremediğim tek nokta şu bu forumda defalarca kez rezil oldun daha hangi yüzle gelip konuşabiliyorsun, bir dediğin bir dediğini tutmuyor bana yazmışsın ki müşterilerim geliyor sistemi sorunlu diye ama sen bu adamın sistemini kullanmak için bir files indirmeye kalkıyorsun :)) daha yerin dibine girmek istiyorsan konuşmaya devam et.

A

abisi diyorsun da ağzın daha süt kokuyor düzgün bir şekilde konuşmayı bile beceremiyorsun. Senin yapabileceklerini aklım gayet alıyor birçok örneği var mesela bilişimlere warezden topladığın sistemler ile files satmak gibi 😂 anlam veremediğim tek nokta şu bu forumda defalarca kez rezil oldun daha hangi yüzle gelip konuşabiliyorsun, bir dediğin bir dediğini tutmuyor bana yazmışsın ki müşterilerim geliyor sistemi sorunlu diye ama sen bu adamın sistemini kullanmak için bir files indirmeye kalkıyorsun :)) daha yerin dibine girmek istiyorsan konuşmaya devam et.
işine bak abisi hadi anam hadi. Benim başarabildiklerimi sen ömrün hayatında başaramassın :)

hadi köyüne hadi.

işine bak abisi hadi anam hadi. Benim başarabildiklerimi sen ömrün hayatında başaramassın :)

hadi köyüne hadi.
Birçok bilinen server benim, burada seninle münakaşaya girdiğim görse şaşırırlar, daha kelime bile bile kuramıyorsun. Bu arada warezli files satmak dışında ne başarın var biraz anlatsana 🙂

Öylemi abisi aklımın alamıcağını şeyleri yapıyor fakat müşterileri gelip bana ondan şu sistemi aldım bugtan geççilmiyor kullanılmadı gibi şeyler söylüyordular nedense neyse bunları geçelim Benim neler yapabildiklerim ve neler yapabilceklerimi senin aklın ve kabiliyetin almaz abisi tamam mı sen git Kumda oyna lütfen Benimle diyaloğa girebilcek bir seviyeede değilsin şuanda
Sorunlu işleri izleme şefi felansın sen herhalde hep sana geliyorlar şimdi ben bunu yazdım illaki sallarsın yok senin iş böyleydi yok işte böyle oldu gibi senin kendini savunacak bir başarın yok 600 online görmüş bir filesin vardı oxdan foto çekmiş bönüm 1500 onlaynım oldu sizin boşorunuz yok diyip durursun senin ömründe görmediğin göremeyeceğin online görmüş başarıları var laf ettiğin adamlar millete sallamayı bırakda işine bak biraz işin gücün alavera dalavera başka bişey yok

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri