OnurBoyla 1
OnurBoyla
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
mavzermete 1
mavzermete
dreamstone 1
dreamstone
Hikaye Ekle

Çalışmıyor [RELEASE] [GF] unX Mini Bot

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan streetglow90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 141
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yapmanız gerekenler [detaylı acemiler içindir :)

0 .Dosyayı linkten ediniz ,unX Python Launcher indirinizve masaüstüne çıkarınız[evdeki masaya deel]
1:unxgui klasörünü Metin2/lib içine kopyalayınız[ klasor olarak ]
2:Metin2.m3d dosyasını ,unxmini2.pyc dosyasını Metin2 klasorunun içine kopyalayın[dosya olarak]
3: unX Python Launcher çalıştırın
4: Sag tık yaptıgınıda add py çıkar ordan unxmini2.pyc dosyasını bulup okeyleyin ,unxmini2.pyc dosyasına tıklayıp save diyin

hepsi bu :) unx.jpg

Son düzenleme:
benim işlemcim amd oldugu için oto avda ekran kayması yaşıyorum oto ava almadan vuruş animasyon iptalini kullanma şansımız varmı denedim de bulamadım yani level bot a alınca ekran kayması yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Yapmanız gerekenler [detaylı acemiler içindir :)

0 .Dosyayı linkten ediniz ,unX Python Launcher indirinizve masaüstüne çıkarınız[evdeki masaya deel]
1:unxgui klasörünü Metin2/lib içine kopyalayınız[ klasor olarak ]
2:Metin2.m3d dosyasını ,unxmini2.pyc dosyasını Metin2 klasorunun içine kopyalayın[dosya olarak]
3: unX Python Launcher çalıştırın
4: Sag tık yaptıgınıda add py çıkar ordan unxmini2.pyc dosyasını bulup okeyleyin ,unxmini2.pyc dosyasına tıklayıp save diyin

hepsi bu :)Ekli dosyayı görüntüle 83174
Ban riski nedir usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri