aynı anda attıgı teleport 100 yaparsan 1 kere damage atarken 100 moba vurur teleport olur 20 yaparsan 5 kerede tamamlar 100 taneyi gibi düşünebilirsin şuanda 1 hafta boyunca ücretsiz discord a gelip kullanabilirsingui çok hoş olmuş, eline sağlık.
damage kısmındaki teleport limit neyi ifade ediyor?
Discord Adresi:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
mob limit ve teleport limit diye 2 seçenek var ya, bu anlattığın mob limit değil mi?aynı anda attıgı teleport 100 yaparsan 1 kere damage atarken 100 moba vurur teleport olur 20 yaparsan 5 kerede tamamlar 100 taneyi gibi düşünebilirsin şuanda 1 hafta boyunca ücretsiz discord a gelip kullanabilirsin
Discord Adresi:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
teleport limit tek döngüde harcadığı paket sayısı diye biliyorum ışınlanırken attığı adım ne kadar büyükse o kadar çok paket harcıyor ve mob sayısıylada orantılı. paket sayın ne kadar fazlaysa tek döngüde mantıken o kadar çok mob öldürürsünmob limit ve teleport limit diye 2 seçenek var ya, bu anlattığın mob limit değil mi?
evetteleport limit tek döngüde harcadığı paket sayısı diye biliyorum ışınlanırken attığı adım ne kadar büyükse o kadar çok paket harcıyor ve mob sayısıylada orantılı. paket sayın ne kadar fazlaysa tek döngüde mantıken o kadar çok mob öldürürsün
Oto ban gibi bişey vardı bi ara hunt2 ile çar 30 olmadan ban yiyodu acaba fazla packet göndermektenmi oluyodu ve hala varmı acaba o sistemleri
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)