R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

M2 Bot Versoza Client

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n9z3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
gui çok hoş olmuş, eline sağlık.

damage kısmındaki teleport limit neyi ifade ediyor?
aynı anda attıgı teleport 100 yaparsan 1 kere damage atarken 100 moba vurur teleport olur 20 yaparsan 5 kerede tamamlar 100 taneyi gibi düşünebilirsin şuanda 1 hafta boyunca ücretsiz discord a gelip kullanabilirsin

Discord Adresi:

aynı anda attıgı teleport 100 yaparsan 1 kere damage atarken 100 moba vurur teleport olur 20 yaparsan 5 kerede tamamlar 100 taneyi gibi düşünebilirsin şuanda 1 hafta boyunca ücretsiz discord a gelip kullanabilirsin

Discord Adresi:
mob limit ve teleport limit diye 2 seçenek var ya, bu anlattığın mob limit değil mi?

mob limit ve teleport limit diye 2 seçenek var ya, bu anlattığın mob limit değil mi?
teleport limit tek döngüde harcadığı paket sayısı diye biliyorum ışınlanırken attığı adım ne kadar büyükse o kadar çok paket harcıyor ve mob sayısıylada orantılı. paket sayın ne kadar fazlaysa tek döngüde mantıken o kadar çok mob öldürürsün

teleport limit tek döngüde harcadığı paket sayısı diye biliyorum ışınlanırken attığı adım ne kadar büyükse o kadar çok paket harcıyor ve mob sayısıylada orantılı. paket sayın ne kadar fazlaysa tek döngüde mantıken o kadar çok mob öldürürsün
evet

Oto ban gibi bişey vardı bi ara hunt2 ile çar 30 olmadan ban yiyodu acaba fazla packet göndermektenmi oluyodu ve hala varmı acaba o sistemleri

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri