Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

M2 Bot Versoza Client

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan n9z3
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

18 Eylül 21:00 — DUHAN2 açılıyor! 1-120 Official Emek, P2W yok, Ücretsiz Oto Av + Balık Botu, TL ödüllü rekabet ve Legal Pazar seni bekliyor. HEMEN TIKLA!

gui çok hoş olmuş, eline sağlık.

damage kısmındaki teleport limit neyi ifade ediyor?
aynı anda attıgı teleport 100 yaparsan 1 kere damage atarken 100 moba vurur teleport olur 20 yaparsan 5 kerede tamamlar 100 taneyi gibi düşünebilirsin şuanda 1 hafta boyunca ücretsiz discord a gelip kullanabilirsin

Discord Adresi:

aynı anda attıgı teleport 100 yaparsan 1 kere damage atarken 100 moba vurur teleport olur 20 yaparsan 5 kerede tamamlar 100 taneyi gibi düşünebilirsin şuanda 1 hafta boyunca ücretsiz discord a gelip kullanabilirsin

Discord Adresi:
mob limit ve teleport limit diye 2 seçenek var ya, bu anlattığın mob limit değil mi?

mob limit ve teleport limit diye 2 seçenek var ya, bu anlattığın mob limit değil mi?
teleport limit tek döngüde harcadığı paket sayısı diye biliyorum ışınlanırken attığı adım ne kadar büyükse o kadar çok paket harcıyor ve mob sayısıylada orantılı. paket sayın ne kadar fazlaysa tek döngüde mantıken o kadar çok mob öldürürsün

teleport limit tek döngüde harcadığı paket sayısı diye biliyorum ışınlanırken attığı adım ne kadar büyükse o kadar çok paket harcıyor ve mob sayısıylada orantılı. paket sayın ne kadar fazlaysa tek döngüde mantıken o kadar çok mob öldürürsün
evet

Oto ban gibi bişey vardı bi ara hunt2 ile çar 30 olmadan ban yiyodu acaba fazla packet göndermektenmi oluyodu ve hala varmı acaba o sistemleri

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri