HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Yapmanız gerekenler [detaylı acemiler içindir 
0 .Dosyayı linkten
1:unxgui klasörünü Metin2/lib içine kopyalayınız[ klasor olarak ]
2:Metin2.m3d dosyasını ,unxmini2.pyc dosyasını Metin2 klasorunun içine kopyalayın[dosya olarak]
3: unX Python Launcher çalıştırın
4: Sag tık yaptıgınıda add py çıkar ordan unxmini2.pyc dosyasını bulup okeyleyin ,unxmini2.pyc dosyasına tıklayıp save diyin
hepsi bu

0 .Dosyayı linkten
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
ediniz ,unX Python Launcher indirinizve masaüstüne çıkarınız[evdeki masaya deel] 1:unxgui klasörünü Metin2/lib içine kopyalayınız[ klasor olarak ]
2:Metin2.m3d dosyasını ,unxmini2.pyc dosyasını Metin2 klasorunun içine kopyalayın[dosya olarak]
4: Sag tık yaptıgınıda add py çıkar ordan unxmini2.pyc dosyasını bulup okeyleyin ,unxmini2.pyc dosyasına tıklayıp save diyin
hepsi bu
Son düzenleme:
benim işlemcim amd oldugu için oto avda ekran kayması yaşıyorum oto ava almadan vuruş animasyon iptalini kullanma şansımız varmı denedim de bulamadım yani level bot a alınca ekran kayması yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Ban riski nedir ustaYapmanız gerekenler [detaylı acemiler içindir
0 .Dosyayı linktenLinkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.ediniz ,unX Python Launcher indirinizve masaüstüne çıkarınız[evdeki masaya deel]
1:unxgui klasörünü Metin2/lib içine kopyalayınız[ klasor olarak ]
hepsi buEkli dosyayı görüntüle 83174
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)