- Konular
- 0
- Online süresi
- 19h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 143
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
unxminibot halen çalışıyor mu? ben oyunu silmiştim yeniden yükledim lib içine denilen dosyayı kopyaladım ve ve py downloader ile de yükleme yaptım oyunu açtığımda hack ekranı çıkmadı?
bilgisi olan var mı?
bilgisi olan var mı?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 21h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 199
- DevLira
- 0
red ban durumu nedir uzun süre kullanan bütün özellikleri test eden varsa bizleri aydınlatabilir mi ?
- Konular
- 0
- Online süresi
- 19h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 143
- DevLira
- 0
Bilen, kullanan cevap verebilir mi hile fixlendi mi yoksa halen kullanılabiliyor mu? Ben bir türlü aktif edemedim
- Konular
- 1,420
- Çözüm
- 81
- Online süresi
- 1y 1mo
- Reaksiyon Skoru
- 7,277
- Altın Konu
- 309
- TM Yaşı
- 6 Yıl 4 Ay 25 Gün
- Başarım Puanı
- 393
- MmoLira
- 6,221
- DevLira
- 15
unxminibot halen çalışıyor mu? ben oyunu silmiştim yeniden yükledim lib içine denilen dosyayı kopyaladım ve ve py downloader ile de yükleme yaptım oyunu açtığımda hack ekranı çıkmadı?
bilgisi olan var mı?
red ban durumu nedir uzun süre kullanan bütün özellikleri test eden varsa bizleri aydınlatabilir mi ?
Bilen, kullanan cevap verebilir mi hile fixlendi mi yoksa halen kullanılabiliyor mu? Ben bir türlü aktif edemedim
Red ban hakkinda birsey soyleyemem kendiniz deneyebilirsiniz yada dediginiz gibi aranizda red ban hakkinda fikir alabilirsiniz
Hilenin calisip calismadigini soruyorsaniz hile calisir pyli halini kuramayan varsa konu icerisindeki dll halini indirip sunun ile inject etsin
TurkMmo DLL Injector V4
Forum üyeleri için yapılmış olan MMO Injector Özel korumalar haricinde tespit edilmez. Nasıl Kullanılır? 1-İndirdiğiniz rar dosyasının içindeki MMO Injector.exe'yi istediğiniz bir yere çıkarın. 2-MMO Injector.exe'yi yönetici olarak çalıştırın. 3-Select DLL kısmından kullanılacak Dll'yi seçin...
Son düzenleme:
- Konular
- 0
- Online süresi
- 19h 43m
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 4 Yıl 3 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 20
- MmoLira
- 143
- DevLira
- 0
Ben py halini yapamıyorum eğer ejnekt edersem red ban yerim. Py halinin video ile anlatımı var mı veya sen anlayabilir misinRed ban hakkinda birsey soyleyemem kendiniz deneyebilirsiniz yada dediginiz gibi aranizda red ban hakkinda fikir alabilirsiniz
Hilenin calisip calismadigini soruyorsaniz hile calisir pyli halini kuramayan varsa konu icerisindeki dll halini indirip sunun ile inject etsin
![]()
TurkMmo DLL Injector V4
Forum üyeleri için yapılmış olan MMO Injector Özel korumalar haricinde tespit edilmez. Nasıl Kullanılır? 1-İndirdiğiniz rar dosyasının içindeki MMO Injector.exe'yi istediğiniz bir yere çıkarın. 2-MMO Injector.exe'yi yönetici olarak çalıştırın. 3-Select DLL kısmından kullanılacak Dll'yi seçin...forum.turkmmo.com
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)