HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
@ulubeu konudaki dosyalar ile giriş yapılamamakta konuyu 24 saat icerisinde güncelleyiniz.
En iyi moderatör, içeriği nasıl paylaşacağını biliyor ve umudunu alırsak her şeyi net bir şekilde açıklıyor.Alex moderatör olmus, sanirim bu forum tam kafayi yemis.
caillou gercek olsa 100% burda moderatör olur
[QUOTE = "Robson Oliboni, gönderi: 20890064, üye: 2156801"]
n isteyen herkes nasıl kullanacaklarını dikkatlice düşünecektir çünkü "root" klasörü içinde "interfacemodule.py" dosyası mevcut değil, bu yüzden "game.py" de gördüğüm gibi diğer d
[/QUOTE]
n isteyen herkes nasıl kullanacaklarını dikkatlice düşünecektir çünkü "root" klasörü içinde "interfacemodule.py" dosyası mevcut değil, bu yüzden "game.py" de gördüğüm gibi diğer d
[/QUOTE]
e paylasimlar daha iyi. Bari yab
Eyw knk haber edermisin bitinceclient derlendi, db, game eksik kütüphaneler ve lib sourceleriyle tekrardan oluşturuldu. Filesi hazırlıyorum.
TR: Herkes bu svf için bir freebsd var mı? Mysql5.7'yi yükleyemiyorum ...
EN: Does anyone have a freebsd for this server, please? I can't install mysql 5.7
EN: Does anyone have a freebsd for this server, please? I can't install mysql 5.7
Son düzenleme:
TR: Herkes bu svf için bir freebsd var mı? Mysql5.7'yi yükleyemiyorum ...
Its work's perfectly with this one: https://forum.turkmmo.com/konu/3756079-freebsd-12-1-mysql-5-6-gcc-9-3/
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)