HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
client derlendi, db, game eksik kütüphaneler ve lib sourceleriyle tekrardan oluşturuldu. Filesi hazırlıyorum.
Dosyaları bana verir misiniz lütfenclient derlendi, db, game eksik kütüphaneler ve lib sourceleriyle tekrardan oluşturuldu. Filesi hazırlıyorum.
O halde sorunsuz giriş yapılabilen gameyi konuya dahil edelim. Bu haliyle oyuna erişim sağlanamıyor. Bozuk dosyalı bi konunun açık kalmasına gerek yok o halde?Merhaba,
Bizeps açtığı konuda sadece game uyarlanmış gerisi bu konuya ait eğer dilerse kendisine herhangi bir sistem ekler ve konuyu aktif ettirir aksi taktirde asıl konu varken başka konuya gerek yok.
Birçok hatayla tamamlanmamış içerik dosyalarına ek olarak bu konuyu kapatmak daha iyidir.
Dosyaların sahibi, üyelere yardımcı olmak için motive değildir, sadece hatalı olan paylaşılan dosyaları kapatmak daha iyidir.
Dosyaların sahibi, üyelere yardımcı olmak için motive değildir, sadece hatalı olan paylaşılan dosyaları kapatmak daha iyidir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)