SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Payidar2 1
Payidar2
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Astra2 Filesi ve Gerçekleri 2020-06-25

indirmek için izniniz yok
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu arada lütfen beni bir dinleyin:

Ben Bizepsim hesapim banlandi cünkü yabanci birisine küfer ettim. Ama bu insanlar hak ediyor adam gitmis benim paylastigim düzenlenmis dosyalari indirip, login sorununu cözüp satmaya baslamis, insanlik var mi sizde? Yarin yada birkac gün sorna zaten 10000% paylasilicak böyle üyeler niye banlanmiyor adam bu forumda neyapiyor ? Tamam oglum girmisin, paylasmicaksan cözümünü daha ne istiyorsun? Eti cici bebe biscuit mi verim sana ? Cok sacma vallahi ben burda moderatör olsaydim böyle insanlarin kalmaya chansi biline olmasdi

Bu arada lütfen beni bir dinleyin:

Ben Bizepsim hesapim banlandi cünkü yabanci birisine küfer ettim. Ama bu insanlar hak ediyor adam gitmis benim paylastigim düzenlenmis dosyalari indirip, login sorununu cözüp satmaya baslamis, insanlik var mi sizde? Yarin yada birkac gün sorna zaten 10000% paylasilicak böyle üyeler niye banlanmiyor adam bu forumda neyapiyor ? Tamam oglum girmisin, paylasmicaksan cözümünü daha ne istiyorsun? Eti cici bebe biscuit mi verim sana ? Cok sacma vallahi ben burda moderatör olsaydim böyle insanlarin kalmaya chansi biline olmasdi

Satış yapan kişiyi forumda konusu varsa şayet raporlayınız forumda warez olan bir files zaten satışa sunulamaz

How to solve the server problem?

Just change the "intrologin.py" on the other and the problem will be solved.
Screenshot_62.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri