HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu arada lütfen beni bir dinleyin:
Ben Bizepsim hesapim banlandi cünkü yabanci birisine küfer ettim. Ama bu insanlar hak ediyor adam gitmis benim paylastigim düzenlenmis dosyalari indirip, login sorununu cözüp satmaya baslamis, insanlik var mi sizde? Yarin yada birkac gün sorna zaten 10000% paylasilicak böyle üyeler niye banlanmiyor adam bu forumda neyapiyor ? Tamam oglum girmisin, paylasmicaksan cözümünü daha ne istiyorsun? Eti cici bebe biscuit mi verim sana ? Cok sacma vallahi ben burda moderatör olsaydim böyle insanlarin kalmaya chansi biline olmasdi
Ben Bizepsim hesapim banlandi cünkü yabanci birisine küfer ettim. Ama bu insanlar hak ediyor adam gitmis benim paylastigim düzenlenmis dosyalari indirip, login sorununu cözüp satmaya baslamis, insanlik var mi sizde? Yarin yada birkac gün sorna zaten 10000% paylasilicak böyle üyeler niye banlanmiyor adam bu forumda neyapiyor ? Tamam oglum girmisin, paylasmicaksan cözümünü daha ne istiyorsun? Eti cici bebe biscuit mi verim sana ? Cok sacma vallahi ben burda moderatör olsaydim böyle insanlarin kalmaya chansi biline olmasdi
Bu arada lütfen beni bir dinleyin:
Satış yapan kişiyi forumda konusu varsa şayet raporlayınız forumda warez olan bir files zaten satışa sunulamaz
Satış yapan kişiyi forumda konusu varsa şayet raporlayınız forumda warez olan bir files zaten satışa sunulamaz
Özel den satiyor, bide burda konuda yasdi ücretli sistemler ile Vererek cözümünü söyliyor daha ne söylesin
How to solve the server problem?
Just change the "intrologin.py" on the other and the problem will be solved.
Just change the "intrologin.py" on the other and the problem will be solved.
How to solve the server problem?
Just change the "intrologin.py" on the other and the problem will be solved.Ekli dosyayı görüntüle 24792
sanirim basenleri en basit cözümler dogru cözümlerdir. Inanamiyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)