HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
GetTargetVID hakkında sormuştum , cold dumper çalışıyor fakat gettarget bulamıyor , forumda ki programları denedim fakat call kodunu bulabildim ama mov koduna ulaşamadım.Cheat engine yi kast ediyorsan biraz biliyorum sana ne lazım ?
Programdan proğrama değişir. o değerler dediğim gibi dumper proğramları uyumsuz olabiliyor yapımcılara pm atın sorun yada güncelleme isteyebilirsinizGetTargetVID hakkında sormuştum , cold dumper çalışıyor fakat gettarget bulamıyor , forumda ki programları denedim fakat call kodunu bulabildim ama mov koduna ulaşamadım.
Ekli dosyayı görüntüle 21611
Cheat Engine ve biraz da Hector un yazılımıyla buldum teşekkürlerProgramdan proğrama değişir. o değerler dediğim gibi dumper proğramları uyumsuz olabiliyor yapımcılara pm atın sorun yada güncelleme isteyebilirsiniz
Cheat Engine ve biraz da Hector un yazılımıyla buldum teşekkürler
önemli değil size kolay gelsin.
Peki bypass işini nasıl yapacaksın ben bu işlemi yapabiliyorum bypass gerekliPro damage için gettargetvid adresini öğrenip oradan call ve mov kodunu bulmam lazım ve hazır source ye yapıştırsık mı kodları, pro damage hilemiz hazır
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)