- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 417
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar C# ile bir proje hazırladım. Derledikten sonra projeyi çalıştırıyorum Oyun anti-cheat algılıyor. Oyunda Cshield koruması var. Cheat Engine'nin algılanmaması için Cheat engine'ye inject ettiğim dll'yi C# ile yazdığım projeye eklesem projede algılanmaz hale gelir mi ??
Son düzenleme:
- Konular
- 10
- Online süresi
- 3d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 1 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 480
- DevLira
- 0
kullandığın dille alakası yok korumanın senin neyini tespit ettiğini bulman lazım
- Konular
- 122
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 4d 21h
- Reaksiyon Skoru
- 390
- Altın Konu
- 11
- Başarım Puanı
- 172
- MmoLira
- 7,615
- DevLira
- 6
düzenlenmiş CE kullanArkadaşlar C# ile bir proje hazırladım. Derledikten sonra projeyi çalıştırıyorum Oyun anti-cheat algılıyor. Oyunda Cshield koruması var. Cheat Engine'nin algılanmaması için Cheat engine'ye inject ettiğim dll'yi C# ile yazdığım projeye eklesem projede algılanmaz hale gelir mi ??
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 417
- DevLira
- 0
Kullanıyorum, ancak bot'un algılanması ile alakasını anlamadım. Teşekkürlerdüzenlenmiş CE kullan
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1d 2h
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 36
- MmoLira
- 417
- DevLira
- 0
Anladım. O halde ben içeriği değiştireyim bakalım sorun kalkacak mı ortadan demek ki koruma bot'un müdahalesini fark ediyor ve engelliyor. Buna bakacağım. Teşekkürler.kullandığın dille alakası yok korumanın senin neyini tespit ettiğini bulman lazım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)