C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Metin2 Hile İstek C# ile yazılan Bot Algılanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar C# ile bir proje hazırladım. Derledikten sonra projeyi çalıştırıyorum Oyun anti-cheat algılıyor. Oyunda Cshield koruması var. Cheat Engine'nin algılanmaması için Cheat engine'ye inject ettiğim dll'yi C# ile yazdığım projeye eklesem projede algılanmaz hale gelir mi ??
cshild de memory ye müdale etmeden baseyi cektigin de algılar github da örnekleri var c++ olarak onları derleyip dene bilirsin cshap da da oluyordu sanırım

Anladım. O halde ben içeriği değiştireyim bakalım sorun kalkacak mı ortadan demek ki koruma bot'un müdahalesini fark ediyor ve engelliyor. Buna bakacağım. Teşekkürler.
hookladığın yere dikkat et

Arkadaşlar C# ile bir proje hazırladım. Derledikten sonra projeyi çalıştırıyorum Oyun anti-cheat algılıyor. Oyunda Cshield koruması var. Cheat Engine'nin algılanmaması için Cheat engine'ye inject ettiğim dll'yi C# ile yazdığım projeye eklesem projede algılanmaz hale gelir mi ??
kdmapper inject ediyorsan read/write memory i algılamaması için ve onu C# projene entegre etmek istiyorsan evet algılamaz.
Senin C# botta yakalanan özellik write read memory özelliği bunu kernel e çekersen algılanmaz.

Selamlar,

Konu sahibinin talebi üzerine, konu kapatılmıştır iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri