- Konular
- 11
- Online süresi
- 3d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 93
- MmoLira
- 747
- DevLira
- 6
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Sen ne değişik bir kardeşmişsin öyle ya . Adam in game function istiyo bana source mource atmayın diyo özür dileriz paşam sen istediğini söyle biz yapıp hazır edip verelim
- Konular
- 20
- Online süresi
- 15d 15h
- Reaksiyon Skoru
- 56
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 3 Yıl 7 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 75
- MmoLira
- 2,698
- DevLira
- 0
kardeşim scorce vs hiç duymadım bilmiyorum ama 10 yıldır cheat engine kullanıyorum okey hani anlatılan şey videolu anlatım olsa hangi dosyayı acıcağımızı biliriz scorce dıyor mesela ben pvp oynuyorum pvp dosyasına girdim mi orada scorce vs yok ben bundan bahsediyorum eğer cc üzerinden bulanlar varmış cc üzerinden bulan varsa soylese ben cc ye hakim olduğum ,için yaparım ne demek istediğimi anlatabildim mi önceden ehrsey video ile yapılırdı herkes analrdı ama hiç kullanamdığım kulalnmadığım terimnleri bana soyluyorsunuz bana soylede demiyorsunuz kardşeim mt2 pvp girceksin şu dosyaı bulcaksın acıcaksın bana (scorce vs dıyorsunuz bakıyrm bakıyrm scorce vs diye dosya yok pvplerin hiçbirinde olmayan dosyayı nasıl acıp da gettarget i bulayım soylermisin sevgili kardeşim ??Sen ne değişik bir kardeşmişsin öyle ya . Adam in game function istiyo bana source mource atmayın diyo özür dileriz paşam sen istediğini söyle biz yapıp hazır edip verelim