HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
cshild de memory ye müdale etmeden baseyi cektigin de algılar github da örnekleri var c++ olarak onları derleyip dene bilirsin cshap da da oluyordu sanırımArkadaşlar C# ile bir proje hazırladım. Derledikten sonra projeyi çalıştırıyorum Oyun anti-cheat algılıyor. Oyunda Cshield koruması var. Cheat Engine'nin algılanmaması için Cheat engine'ye inject ettiğim dll'yi C# ile yazdığım projeye eklesem projede algılanmaz hale gelir mi ??
hookladığın yere dikkat etAnladım. O halde ben içeriği değiştireyim bakalım sorun kalkacak mı ortadan demek ki koruma bot'un müdahalesini fark ediyor ve engelliyor. Buna bakacağım. Teşekkürler.
kdmapper inject ediyorsan read/write memory i algılamaması için ve onu C# projene entegre etmek istiyorsan evet algılamaz.Arkadaşlar C# ile bir proje hazırladım. Derledikten sonra projeyi çalıştırıyorum Oyun anti-cheat algılıyor. Oyunda Cshield koruması var. Cheat Engine'nin algılanmaması için Cheat engine'ye inject ettiğim dll'yi C# ile yazdığım projeye eklesem projede algılanmaz hale gelir mi ??
Senin C# botta yakalanan özellik write read memory özelliği bunu kernel e çekersen algılanmaz.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)